Putnici gledali motor aviona kako izgara, po kućama padala čelična kiša: Horor iznad Denvera

Vatra je na motoru izbila danas popodne, ubrzo po poletanju za Honolulu, a avion je srećom imao dovoljno vremena da se domogne tla

  • 1

Tek pošto je poleteo sa aerodroma Denver, "Junajted erlajnsov" "Boing 777" završio je sa zapaljenim motorom i hitno se vratio na pistu s koje je i poleteo.

Srećom, osim dramatičnih slika i pozamašnog oštećenja, nije bilo povređenih u ovom incidentu.

Požar je izgledao strahovito, jer su iz kabine aviona putnici mogli da gledaju potpuno uništen motor u plamenu, koji je još odolevao i vrteo propeler.

Vatra je na motoru izbila danas popodne, ubrzo po poletanju za Honolulu, a avion je srećom imao dovoljno vremena da se domogne tla.

U avionu je bio 231 putnik i 10 članova posade.

Dobro su prošli i oni na zemlji, budući da su s neba padali užareni delići motora, poput čelične kiše, a stanare je uznemirila zaglušujuća buka. Jedan veliki deo završio je i na porodičnom imanju.

Za sada nema izveštaja o eventualnim povređenima u gradu.

Kako kažu očevici, na nebu se začula i eksplozija, a bilo je i dima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    21. februar 2021 | 00:36

    Ocekivati je strasne aksidente na avionima , losi servisi i remonti ,odrzavanje aviona ,nedostatak ljudstva ,lezanje aviona dug period na zemlji ,,a sve zbog ovog vremena u toku " plandemije ," ....777 jedan od novih aviona ,sramota ako se hvalimo toliko savremenom tehnologijom .Nije to tako sigurno i kvalitetno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA