Malog Sinana našli mrtvog u šumi, kraj njega krvavi dečak držao nož: U sve umešana i devojčica (12)?

Sumnja se da su dvojica dečaka bili u sukobu oko 12-godišnjakinje koju je policija pronašla na mestu zločina

  • 5
Sinan T

Foto: Privatna arhiva

Telo Sinana T. (13) pronađeno je u sredu u šumi u Zinshajm u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg. Sumnja se da je Sinana ubio dečak star samo 14 godina, a da je nesrećnog mališana prethodno 12-godišnja devojčica namamila u šumu.

Nemački mediji prenose da je motiv ubistva ljubomora. Iz nemačke policije su juče saopštili da su žrtva i osumnjičeni više puta ulazili u raspravu. Svađali su se navodno oko jedne devojčice.

Devojčica stajala kraj krvavog dečaka

 

Sumnja se da su bili u sukobu oko 12-godišnjakinje koju je policija pronašla na mestu zločina. Ona je stajala kraj osumnjičenog, koji je bio u krvavoj odeći, a u ruci je, kako pišu mediji, držao kuhinjski nož.

Pripadnici policije koji su stigli na mesto ubistva bili su šokirani prizorom. Policajci koji su više decenija u službi kažu da nikad nisu nešto ovako potresno ugledali.

Sumnja se da je Sinan bio namamljen u šumu, i to da ga je devojčica namamila da dođe, a da je ubica tamo već čekao. Veruje se da su se dečaci posvađali, i da je stariji potom potegao nož i izbo Sinana.

Ujak ubijenog dečaka je rekao kako je Sinan sa drugom i rođakom došao u Zinshajm "da bi video svoju devojčicu".

Ujak je rekao da je Sinan bio sa devojčicom i još nekoliko dečaka satima, a da ga je devojčica potom nagovorila da ostave društvo i budu malo sami. To je bilo neposredno pre 16 časova. Ubrzo je policija dobila poziv...

Osumnjičeni dečak nije govorio prilikom hapšenja. Ukoliko se dokaže da je on ubio Sinana T. preti mu do deset godina robije. Mediji pišu da su žrtva i osumnjičeni poreklom iz Turske, ali da obojica imaju nemačko državljanstvo.

- Još istraga traje, i dalje prikupljamo dokaze - saopštili su iz policije navodeći da se i dalje čeka nalaz obdukcije i izveštaj pretrage mobilnih telefona ubijenog dečaka i osumnjičenog.

Mediji pišu i da se sumnja da je devojčica kupila i donela nož u šumu.

Osumnjičeni i ranije potezao nož?

 

Mediji pišu da je dečak koji je osumnjičen za Sinanovo ubistvo od ranije poznat policiji. On je, navodno, u novembru prošle godine izbo jednog 13-godišnjeg mališana i naneo mu teško telesne povrede. Dečak je, kako pišu mediji, ušao u učionicu tokom odmora i dečaku zadao više uboda nožem u gornjem delu tela. Povod za napad je bio višemesečni sukob dvojice školskih drugara, koji su tada pohađali sedmi razred. Protiv dečaka tada nije podignuta optužnica zbog njegovih godina.

Gradonačelnik Zinshajm rekao je da su građani veoma uznemireni nakon ubistva.

- Telefon mi stalno zvoni. Ljudi su zabrinuti. Mi smo malo, harmonično mesto - rekao je Volfgang Majer.

Devojčica koja se sumnjiči da je umešana u ubistvo puštena je na slobodu, pošto zbog godina po zakonu ne može krivično da odgovara.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA