≫ 

Princ Filip prebačen u drugu bolnicu: Stiglo saopštenje iz palate

Iz Bakinghemske palate su saopštili da će princ sigurno ostati u bolnici bar do kraja ove nedelje

  • 4
Prince Philip, Princ Filip Foto: Tanjug/AP

Princ Filip, suprug kraljice Elizabete II, prebačen je u drugu zdravstvenu ustanovu iz Bolnice Kralj Edvard VII, gde je bio hospitalizovan od 16. februara.

Britanski mediji javljaju da je vojvoda od Edinburga sada prebačen u bolnicu "Sveti Vartolomej" u Londonu na dodatna testiranja.

Kako su saopštili iz Bakinghemske palate, prince Filip je prebačen u drugu zdravstvenu ustanovu gde će biti nastavljeno lečenje infekcije zbog koje je i prvo hospitalizovan, te će biti obavljena i testiranja zbog srčanih problema koje je imao i od ranije.

Kako su naveli "vojvoda se oseća dobro i lepo reaguje na terapiju, ali će verovatno ostati u bolnici bar do kraja ove nedelje".

Podsetimo, vojvoda od Edinburga je dve nedelje proveo u privatnoj bolnici u Londonu, gde je navodno smešten iz predostrožnosti pošto se osećao loše zbog bolesti povezanom sa kovid-19.

Bakingemska palata je tada objavila da je kod supruga kraljice Elizabete II otkrivena infekcija, te se "očekuje da će nekoliko dana provesti u bolnici".

Prema navodima svetskih medija, već postoji plan šta će se desiti ukoliko kojim slučajem premine princ Filip.

Video: Princ Čarls je u martu bio pozitivan na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA