Užas na autoputu: Najmanje 15 osoba poginulo u lančanom udesu u Kaliforniji

Zvaničnik vatrogasne službe okruga Imperial rekao je za Los Anđeles Tajms da su primili poziv o saoobraćajnoj nesreći sa više smrtnih ishoda

  • 0
Saobraćajna nesreća, SAD, Udes, Kalifornija Foto: Printscreen/Youtube/ABC7

Najmanje 15 ljudi poginulo je danas u lančanom sudaru na jugu Kalifornije, oko 16 kilometara severno od meksičke granice, javlja CNN.

Nesreća se dogodila kada je jedno vozilo udarilo u šleper koji je vozio prema severu državnom rutom 115 u okrugu Imperial u Kaliforniji, kažu u policiji.

Zvaničnik vatrogasne službe okruga Imperial rekao je za Los Anđeles Tajms da su primili poziv o saoobraćajnoj nesreći sa više smrtnih ishoda, a u kojem su učestvovali vozilo s prikolicom i putničko vozilo, prenosi Tanjug.

- Verujemo da je bilo 27 putnika koji je udario u kamion - kazala je direktorka regionalnog medicinskog centra El Centro, Džudi Kruz, prenosi "New York Post".

Četiri osobe su prebačene helikopterom u regionalni medicinski centar u Palm Springsu, rekao je portparol bolnice novinarima.

Video: Ovo je jedan od najvećih udesa u istoriji auto-puteva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA