Tokom potrage za Sarom, policija pronašla ženski leš: Za otmicu i ubistvo osumnjičen policajac

Poslednji snimak Sare Everard zabeležila je nadzorna kamera kada je izašla iz jedne zgrade oko 21 čas, pre nedelju dana

  • 0
Sarah Everard Sara Everard, Foto: Met Police

Tokom policijske potrage za Sarom Everard (33), koja je nestala 3. marta u južnom Londonu, pronađeno je telo ženske osobe. Pod sumnjom da je odgovoran za njenu otmicu i ubistvo sinoć je priveden policajac Vejn Kazns (48). Policija još nije potvrdila da li je pronađeno telo nestale devojke.

Policajci su u blizini Ašforda u Kentu pretraživali teren, a u potrazi im je pomagao i helikopter. Kako izveštava Mirror, primećeno je da je u Dilu policija ispred jedne kuće postavila šator, a nešto kasnije i metalnu ogradu. Kako su mediji saznali od komšija, tu živi privedeni policajac sa suprugom.

Žena stara oko 30 godina je takođe uhapšena pod sumnjom da je pomagala u zločinu. Kako se navodi, smatra se da policajac nije bio na dužnosti kada je Sara nestala.

Sarah Everard Foto: Met Police

Dil, gradić na obali, je udaljen oko 120 kilometara od mesta gde je Sara poslednji put viđena. Poslednji snimak zabeležila je nadzorna kamera kada je izašla iz jedne zgrade oko 21 čas, pre nedelju dana. Uputila se bila pešice kući u Brikston, za šta joj je trebalo oko 50 minuta. Ali, kući nikada nije stigla...

Sa svojim momkom Džošom Loutom Sara je pričala oko 15 minuta telefonom, pre nego što je, oko 21.30, postala nedostupna. On je policiji prijavio da je nema kada se sutradan nije pojavila po dogovoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA