≫ 

Jeziv snimak: Pas napao devojčicu na ulici i nije hteo da je pusti. Drugarica pokušala da je spase

Stanovništvo kaže da na ovom području živi mnogo pasa lutalica, da šetaju u grupama i da su veoma agresivni

  • 16

Pas lutalica, najverovatnije nemački ovčar, napao je jednu učenicu u Novosibirsku. Njoj je drugarica, koja je bila sa njom, pokušala da pomogne, ali je agresivna životinja bila jača od obe.

Sve se desilo 9. marta. Tek kada su dvojica muškaraca pritekla u pomoć, spasla su devojčicu iz čeljusti životinje.

Ni tad se pas nije potpuno smirio već je pokušao da ujede i jednog od njih, a nastavio je i da trči i da pokuša da ujede devojčicu koja je uveliko bila u rukama jednog od muškaraca.

Lokalno stanovništvo kaže da u ovom području živi mnogo pasa lutalica. Najčešće šetaju u grupama od 3 do 5 jedinki i ponašaju se veoma agresivno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Свештеник

    11. mart 2021 | 09:08

    Страшно да страшније не може бити!!! Више се воле џукеле него деца и људи. Закон треба променити! Ако џукеле нису у кафилерији,свако да има право да убије(како зна). Рећи ће многи:"ви сте немилосрдни"-"никакав свештеник"! Напротив,веома сам милосрдан према људима,а животиња ил био ко,ако угрожава децу и људе,и те како треба бити уклоњена...то се зове РАСУЂИВАЊЕ...само што многи "паметњаковићи" живе у заблуди и ПРЕЛЕСТИ(обмана ђаволска)те страдјау недужни и невини! А да недај Боже страда њихово дете,питао би их ШТА САД?!

  • Laki

    11. mart 2021 | 09:18

    A gde su ovo sad da vide ovi za zastitu zivotinja,Oni sto se promovisu Levijanti ti...treba uvestui u zakon vidis psa bez vlasnika na ulici il kavez il dr metoda...a ko ima vlasnika debelo da plati zbog neadekvatnog cuvanja,postali su gori od svih,ne vide da izmet na sve strane od njih ne mozes dete da izvedes u park,pisaju i vrse nuzdu gde stignu

  • Vladimir

    11. mart 2021 | 09:03

    Preventiva je bitna ,nikako ne sme da se čeka da se ovako nešto desi i kod nas, a dešavalo se. Ta udruženja su postala biznis ,velika vecina ne radi to iz ljubavi prema zivotinjama. Imaju biznis plan ,konkurisu i uzimaju veliki novac iz fondova evropske unije ,a državi i zajednici prave veliki problem. Juče čitam komentare i jedan komentar me je posebno potresao, Rot fajleri ubili dete a dotična osoba se buni zašto su psi uspavani. Pa šta treba da im organizujemo sudjenje i advokata da dobiju o drzavnom teošku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA