≫ 

Nije ni zastao: Ovako je izgledao Vilijam kada su ga pitali da li je razgovarao sa bratom

Princ Vilijam je prvi član kraljevske porodice koji je javno komentarisao navode iz intervjua Harija i Megan

  • 5
Princ Vilijam i Kejt Foto: Tanjug/AP

Nekoliko dana je prošlo od emitovanja bombastičnog intervjua koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, a strasti se ne smiruju.

Njihove tvrdnje da je bilo članova kraljevske porodice koji su tokom Meganine trudnoće pitali da li će Arči biti tamnoput uzburkale su svetsku javnost, a u Bakingemskoj palati je situacija veoma napeta.

Kraljici je trebalo 48 sati da se oglasi, a u zvaničnom saopštenju palate se navodi da je pitanje rasizma koje su pokrenuli Megan Markl i princ Hari "zabrinjavajuće" i da će se njime kraljevska porodica baviti "u svoja četiri zida".

Ipak, kada se danas princ Vilijam pojavio u javnosti sa suprugom Kejt, novinari su ga odmah upitali za intervju. Na pitanje da li se čuo sa bratom Vilijam je odmah odgovorio: "Nisam još, ali hoću", jedva pogledavši novinare.

Princ nije hteo da zastane i da izjavu, već je brzim korakom prošao pored njih i nastavio da obilazi dvorište škole u Londonu. Međutim, od pitanja nije mogao da pobegne... Dok je odlazio novinar ga je upitao da li je kraljevska porodica rasistička. Vilijam se tada na sekundu okrenuo i odlučno rekao: "Mi nismo rasistička porodica", a potom je otišao dalje.

Podsetimo, jutro nakon što je emitovan intervju britanski mediji su pisali da je Bakingemska palata provela besanu noć, te da su svi "tumarali" po dvorcu šokirani izjavama princa Harija i njegove supruge.

Nakon što je stiglo zvanično saopštenje iz palate mediji su pisali da je kraljica odlučna u tome da sazna ko se raspitivao o Arčijevoj boji kože, te je navodno ponaosob razgovarala sa svakim članom uže porodice - od Čarlsa i Kamile, preko Vilijama i Kejt.

Video: Princ Čarls prvi put viđen u javnosti nakon što su princ Hari i Megan Markl digli buru u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    11. mart 2021 | 14:06

    ove dzabalebaroše treba još toga pitati.kod Vulina im ovo nebi prošlo .

  • Slatka

    11. mart 2021 | 14:58

    Svi oni, ukljucujuci i kraljicu, treba da idu na poligraf

  • Милош

    11. mart 2021 | 15:12

    Ал су се колонизаатори разлетели по Афричким школама и боницама. Опљачкали пола света, држали робове црнце 500 година и сад се чуде кад им је снајка спустила да су расисти? Лицемери.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA