Avion pao, pa se sudario sa automobilom na ulici, ima mrtvih: U kolima su bili majka i dete

Uzork nesreće za sada nije poznat

  • 0
Avion, Pao avion Foto: Printscreen/Twitter/@DaytonaNewsNOW

Dve osobe su poginule, a dve povređene kada se srušio mali avion na jugu Floride, a zatim se zapalio pošto se sudario sa automobilom na ulici, javljaju svetski mediji.

Kako prenosi "Russia today", majka i dete koji su se nalazili u automobilu u trenutku nesreće nalaze se u kritičnom stanju, dok su putnici aviona izgubili život.

Incident je zabeležila sigurnosna kamera sa jedne od obližnjih kuća, a na snimku se vidi trenutak kako avion pada na zemlju, udara u automobil na ulici, a zatim se letelica zapalila.

- Čuli smo nešto nalik bombi, veliku buku i sve je bilo u vatri. Živim ovde, ovde svaki dan šetam sa mojim bebama. Avion je mogao da nas ubije, u šoku sam - kazala je Anabel Fernandez za lokalne medije.

Žena i dete bili su prvobitno zarobljeni, ali su ubrzo izvučene iz olupine i prevezene su u obližnju bolnicu kako bi im se ukazala medicinska pomoć. Prema poslednjim informacijama, majka i deta nalaze se u ozbiljnom stanju, a za sada nisu objavljeni identiteti povređenih, odnosno poginulih.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, mada je lokalna vatrogasna brigada saopštila da je pilot možda prijavio da je imao problem sa motorom.

Istraga je u toku.

Video: Avion morao prinudno da sleti, pa se sudario sa automobilom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA