Novorođenče sa opekotinama primljen u bolnicu u Italiji: Roditelji ga kupali u varikini?

Pretpostavka je da su roditelji kupali dete u vrelo vodi ili su korisitili šampone koji nisu adekvatni za novorođenče, mada policija ne isključuje ni mogućnost korišćenja varikine

  • 0
Beba u pletenoj korpi Foto: Shutterstock

Roditelji tek rođenog Vičenca iz Napulja, otac od 46 godina i 10 godina mlađa majka, uhapšeni su pod optužbom da su zanemarili sina, koji je četvrtog dana po rođenju hospitalizovan zbog opekotina, piše agencija Agi.

Policija za sada ne zna uzrok i poreklo opekotina na telu tek rođene bebe. Pretpostavka je da su roditelji kupali dete u vrelo vodi ili su korisitili šampone koji nisu adekvatni za novorođenče, mada policija ne isključuje ni mogućnost korišćenja varikine.

Roditeljima povređenog novorođenčeta su već ranije oduzeta dva deteta iz istih razloga, zanemarivanje i nebriga, a kako piše agencija, krili su najnoviju trudnoću pa se majka porodila kod kuće, i od posledica toga se sada leči u zatvorskoj bolnici.

Video: Majka (24) pokušala da proda svoju bebu: Za dete tražila 5.000 evra

(Telegrafrs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA