Bajden nazvao Kamalu Haris predsednikom dva puta u poslednje vreme

- Sada kada smo predsednica Haris i ja virtuelno obišli vakcinacioni centar u Arizoni, jedna od medicinskih sestara koja obavlja vakcinaciju rekla je da je svaki ubod vakcinom kao davanje doze nade - rekao je tada Bajden

  • 14

Američki list "Njujork Post" (New York Post) piše od tome kako je predsednik Džo Bajden dva puta u poslednje vreme nazvao potpredsednicu Kamalu Haris predsednikom Sjedinjeninih Američkih Država.

On je najpre u govoru održanom u četvrtak povodom podele oko 100 miliona vakcina u SAD Harisovu nazvao predsednikom, javlja taj list, a prenosi Tanjug.

- Sada kada smo predsednica Haris i ja virtuelno obišli vakcinacioni centar u Arizoni, jedna od medicinskih sestara koja obavlja vakcinaciju rekla je da je svaki ubod vakcinom kao davanje doze nade - rekao je tada Bajden.

To, međutim, nije prvi "gaf" predsednika, podsetio je Njujork post, navodeći da se isto dogodilo u decembru dok je Bajden govorio o tome zašto se javno vakcinisao.

- Učinio sam to da bi javnosti pokazao da treba da ima poverenje u vakcinu. Novoizabrani predsednik Haris primila je vakcinu iz istog razloga pred kamerama - rekao je Bajden tada.

Kamala Haris je, inače, prva žena na mestu potpredsednika SAD, prva Afroamerikanka, koja ima i azijsko nasleđe s obzirom da joj je majka rođena u Indiji.

Video: Amerika je upravo dobila novog predsednika pošto je Bajden položio zakletvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    19. mart 2021 | 23:40

    Pa da, matori je tu samo marioneta.

  • Ja

    19. mart 2021 | 23:23

    Ma šta je vama ljudi, možda on jeste predsednik SAD, ali realno on je samo jedan senilni dekica na koncu svog života.. Jadni su ti Ameri kad nisu imali kome mlađem dati tu važnu funkciju..

  • Alex

    19. mart 2021 | 23:26

    Pa šta očekivati drugo od izlapelog starca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA