Nakon što ga je Bajden "nazvao ubicom", Putin otišao na odmor: Probijao se kroz sneg, ručao u šumi

Putin je vozio terensko vozilo, probijao se kroz dubok sneg i ručao u šumi

  • 3
Vladimir Putin odmor Sibir tajga Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin očigledno nije dozvolio da ga omete prošlonedeljni porast tenzija sa SAD, nakon što je američki kolega Džo Bajden rekao da smatra da je Putin "ubica", već je proteklog vikenda otišao na planirani odmor u Sibir.

Putinu je društvo na odmoru pravio ministar odbrane Sergej Šojgu, a na fotografijama koje je objavio Kremlj vidi se da je ruski predsednik uživao, vozio terensko vozilo i ručao u tajga šumi u Sibiru.

Ruski lider se često pojavljuje na državnoj televiziji učestvujući u raznim aktivnostima na otvorenom kako bi projektovao imidž zdravog lidera sposobnog da vodi zemlju dugi niz godina, prenosi Moscow Times.

Na fotografijama se vidi kako se Putin probija kroz dubok sneg i uživa na svežem vazduhu, iako je prošle nedelje došlo do porasta tenzija na relaciji Vašington-Moskva.

Da podsetimo, predsednik SAD Džo Bajden je u intervjuu za američku televiziju rekao da misli da je Putin "ubica", nakon čega je Moskva besno reagovala. Naime, brojni ruski političari osudili su ovu Bajdenovu opasku, a Moskva je povukla i svog ambasadora u Vašingtonu.

Putin je, reagujući hladno, Bajdenu poželeo dobro zdravlje, a onda ga pozvao da razgovaraju uživo. Bela kuća je u petak rekla da je Bajden zauzet i da nije zakazan nikakav virtuelni razgovor.

Video: Bajden bukvalno srlja iz gafa u gaf: Umalo pao na stepenicama i Harisovu nazvao predsednicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    22. mart 2021 | 15:49

    Ја се дивим председнику Путину на стрпљењу са дементним председником Америке,док амерички новинари свакодневно плачу од смеха преносећи његове гафове.

  • J...

    22. mart 2021 | 15:03

    Kakav lik🤩

  • joco

    22. mart 2021 | 19:01

    Da je pravde za Pravoslavnu Rusiju i nasu bracu ovaj bi trebao biti na mestu Navaljnog koji je samo otkrivao njihove korupcijske malverzacije a smetao zapada navodno .Ma begaj bre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA