Nenad u policiji tvrdio da nije hteo da ubije suprugu: Komšinica Milica kaže da su se često svađali

Nenad L. koji je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Dajanu u policiji tvrdio da nije želeo da joj oduzme život

  • 1
Nenad Koki Lazarevic ubio suprugu Dajana Lazarević u Salcburgu Foto: Facebook

Nenad L. (26) koji je osumnjičen da je u Salcburgu ubio svoju suprugu Dajanu L. (22) u policiji je tvrdio da nije imao nameru da joj oduzme život.

Zločin se dogodio u nedelju uveče, u trenutku dok su u stanu bila njihove ćerke (od sedam meseci i tri godine). Kobne večeri Dajana je taman spremila decu u krevet, kada je Nenad, od kojeg je htela da se razvede, došao na vrata i tražio da popričaju.

- Ona ga je pustila da uđe u stan - saopštila je Nina Laubihler, portparolka policije.

Par je već duže vreme živeo odvojeno, jer su imali brojne probleme u braku, a protiv Nenada je podneta i prijava zbog nasilja.

- Stalno su se svađali. Ona je bila divna, ovo je strašno što se dogodilo - rekla je za austrijske medije Dajanina komšinica Milica.

Kako navode austrijski mediji, Nenad je suprugu izbo nožem nakon još jedne svađe, ovog puta posvađali su se oko razvoda. Dok su deca spavala, Nenad je u trenutku rastrojstva zgrabio kuhinjski nož i Dajani zadao ubode u predelu vrata i grudi. Potom je pozvao dadilju, koja je i ranije pazila na mališane, da dođe da pričuva decu. Pre nego što je ona stigla, Dajanino telo je sakrio u fioci od kauča, a potom je otišao u policiju i sve priznao.

- Kako je izjavio na saslušanju, on nije imao nameru da ubije suprugu - rekla je Laubihler.

Policija je takođe saslušala i stanare zgrade. Gotovo svi su rekli da su žrtva i osumnjičeni svako malo imali verbalni sukob.

- On je već robijao koliko ja znam - rekao je jedan mladić koji živi na prvom spratu zgrade u kojoj se dogodio zločin.

Kako navode mediji, Nenad L. je osuđen jer je na katolički Božić napao rođaka svoje supruge nožem, kao i zbog toga što je Dajanu dve godine zlostavljao i tukao. U presudi se navodi da joj je i otvoreno pretio smrću. Nasrtao je i na tasta i taštu. Osuđen je na zatvorsku kaznu od 2 meseca i 10 meseci uslovno.

Iako je imao izrečenu zabranu prilaska, u nedelju je došao kod supruge i tražio da pričaju.

U selu Kušiljevo u opštini Svilajnac šokirani su vešću da je njihov doskorašnji sugrađanin uhapšen u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Dajanu L. (22) iz Porodina kod Žabara.

Na društvenoj mreži Fejsbuk prijatelji su opraštaju od ubijene Dajane, koja je iza sebe ostavila dve ćerke.

Za Nenada, koji je 2016. godine promenio prezime kada se oženio Dajanom, meštani Kušiljeva kažu da je voleo da se potuče i da je pravio sitne, uglavnom saobraćajne prekršaje. Niko nije slutio da može nekoga da ubije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. mart 2021 | 06:40

    Nije imao nameru da je ubije, a ubio je i još je ubacio u fijoku kreveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA