Tramp pokrenuo svoj sajt: Na njemu fotke sa poznatima i njegova dostignuća, ni reč o skandalima

Početna stranica sajta prikazuje više fotografija Trampa s brojnim poznatim ličnostima, kao i s njegovom suprugom Melanijom

  • 0
Donald Trump Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pokrenuo je svoj sajt www.45office.com, kako bi ostao u kontaktu sa svojim pristalicama, a deo je posvećen i prezentaciji njegovog boravka u Beloj kući.

Početna stranica sajta prikazuje više fotografija Trampa s brojnim poznatim ličnostima, kao i s njegovom suprugom Melanijom.

- Kancelarija Donalda Trampa je predana očuvanju veličanstvenog perioda njegove administracije, dok istovremeno promoviše program ''Amerika na prvom mestu'' - piše na početnoj stranici sajta, preneo je Rojters.

Sajt takođe prikazuje i dostignuća Trampa, uključujući energetski sektor i pograničnu sigurnost, jačanje NATO i ostalih međunarodnih saveza i njegov odgovor u borbi protiv pandemije korona virusa.

Rojters dodaje da se ne pominju skandali, istrage o korupciji, dva pokušaja opoziva i napadi na demokratske institucije koje su obeležile njegov predsednički mandat.

Video: Pobeda Trampa: Senat ga oslobodio optužbi da je odgovoran za upad u zgradu Kongresa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA