Oglasio se otac male Maše koja je silovana i ubijena: Tražila je igračku, nisam stigao da joj je dam

Andrej je ćerkicu video dan uoči nestanka. Maša mu je tad tražila da joj za 8. mart kupi plišanu mačku

  • 1
Marija Maša Borisova, Ukrajina, ubistvo, devojčica Foto: Police of Ukraine

Andrej Borisov, otac Marije Maše Borisove, sedmogodišnje devojčice iz Ukrajine koju je komšija silovao, a potom ubio i dalje ne može da se oporavi od šoka.

Njegova ćerkica je nestala 7. marta, a telo su pronašli posle četiri dana potrage u belom džaku kraj jedne štale. Policija je ubrzo uhapsila Nikolaja V. (65) zbog sumnje da je silovao, a potom zadavio dete.

Devojčica je nestala u popodnevnim časovima nedaleko od svog doma. Igrala se sa drugom decom na ulici kada joj se iznenada izgubio svaki trag. U jednom trenutku majka ju je pozvala u kuću da ruča, ali je Maša molila da još malo ostane napolju. Par minuta kasnije, kao da ju je zemlja progutala.

Devojčica je, kako se sumnja, oteta dok je išla ka autobuskoj stanici da dočeka oca. Kako su Mašini roditelji razvedeni, on je živeo na drugom kraju sela, a devojčica se nadala da će joj tog dana doneti poklon za 8. mart. Otac joj nikad nije predao dar.

- Bili smo zajedno dan ranije, čitavo popodne. U jednom trenutku je dotrčala do mene i pitala me šta ću da joj kupim za 8. mart. Želela je plišanu igračku, tačnije pličanu mačku. Jako me je zagrlila i poljubila, a potom je otišla da se igra sa drugarima naoplju. Na dan kada je nestala, pre škole je svratila sa bratom do mene, ali ih baka nije pustila da uđu u kuću - kaže Andrej, koji se odselio iz porodičnog doma nakon razvoda.

Andrej i supruga su se razveli pre dve godine. Navodno se majka tada odala alkoholu, a često je znala da se dere na decu. Međutim, komšije kažu da je pila pre razvoda, te da se pribrala kada je Andrej zauvek napustio kuću.

Otac male Maše poznavao je čoveka koji se sumnjiči da je devojčicu silovao i ubio. Dolazio je kod njega u kuću. Komšije kažu da su ih par puta zajedno videli. Za Nikolaja ističu da je bio prek čovek, koji je mnogo pio. Komšinica Natalija tvrdi i da je prošle godine davio njenog jedanaestogodišnjeg sina i pokušao je da ga prisili na oralni seks.

- Moj sin Dima se vraćao kući i hteo je da uđe u zgradu, ali se ovaj preprečio ispred. Bio je pijan i maltretirao mi je dete - tvrdi Natalija.

Ona kaže da je sin bio prestravljen i da je kasnije kod psihologa ispričao da je Nikolaj pokušao da ga natera na oralni seks. Policija je privela Nikolaja na informativni razgovor, nakon čega je pušten kući.

Inače, osumnjičeni za Mašino ubistvo je ranije robijao zbog brutalnog silovanja maloletnog dečaka, a iz zatvora je izašao 2005. godine. Njegova ćerka Elena kaže da je Nikolaj bio uvek dobar otac i da ne veruje da je išta nažao učinio maši.

- Osumnjičen je da je silovao i ubio dete, on to nije mogao da uradi. Znao je da bude neprijatan prema odraslima, prema članovima porodice, ali ne prema tuđoj deci - tvrdi Elena.

Podsetimo, u potrazi za Mašom učestvovalo je više od 200 meštana i pripadnika policije. Telo je pronađeno na jednom imanju 11. marta u belom džaku. Telo su nanjušili psi tragači.

Na vratu devojčice su bili vidljivi tragovi davljenja, a povrede intimne regije upućuju na to da je dete silovano. Nakon obdukcije mala Maša je sahranjena na lokalnom groblju, a dan nakon sahrane policija je uhapsila osumnjičenog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zepe

    7. april 2021 | 14:46

    Bože kud' srlja ovaj svet,koliko monstruma oko nas?Puno ih je okruženje. Strašno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA