Čovek vozio suprotnom trakom u Španiji da izbegne policiju. Kada su ga zaustavili, videli su leš

Policija je uhapsila vozača koji ima dvojno švajcarsko / špansko državljanstvo. Trenutno se tereti samo za saobraćajne prekršaje

  • 0
Španska policija Foto: Shutterstock

Policija u Kataloniji zaustavila je muškarca zbog vožnje pogrešnom stranom puta i otkrila da je pored sebe, na suvozačkom sedištu, imao mrtvo telo.

Muškarac (66) se juče iznenada okrenuo na kontrolnom punktu između Španije i Francuske i počeo da vozi pogrešnom stranom autoputa. Istražitelji veruju da je preminuli 88-godišnjak bio mrtav oko tri nedelje i da ga je vozač možda odveo kući u Švajcarsku.

Telo mrtvog čoveka, za koga se veruje da je bio vozačev partner, već je počelo da se raspada. Bilo je prekriveno ćebetom i pričvršćeno sigurnosnim pojasom, piše BBC.

Danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, iako istražitelji ne veruju da postoje dokazi o zločinu.

Prema karticama putarine i priznanicama za plaćanje parkinga, istražitelji sumnjaju da se vozač njegovog mrtvog partnera vozio do raznih mesta u Španiji, pa čak i Italiji.

Policija je uhapsila vozača koji ima dvojno švajcarsko/špansko državljanstvo. Trenutno se tereti samo za saobraćajne prekršaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA