≫ 

Bajdenove eksplicitne slike ugledale svetlost dana: Sve što je Hanter imao u laptopu sada je javno

Hanter je, inače, oženjen čovek

  • 9
Hanter Bajden

Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, nedavno je otvorio dušu i progovorio o svojoj zavisnosti od krek kokaina, ljubavnoj vezi sa bratovljevom udovicom i novoj ljubavi koja je okončala ovaj začarani krug očaja.

Bajdenovi memoari "Prelepe stvari” objavljeni su 6. aprila, a "Njujork tajms" piše da su bez dlake na jeziku.

- Ja sam 51-godišnji otac koji je pomogao u podizanju tri prelepe ćerke. Kupovao sam krek kokain na ulicama Vašingtona i kuvao sam svoj u bungalovu hotela u Los Anđelesu. Bio sam toliko očajan za čašom da nisam mogao da pređem ulicu od mog stana do prodavnice pića, a da ne otvorim bocu da uzmem gutljaj - napisao je mlađi Bajdenov sin u prologu.

Hanter sada ima jednogodišnjeg dečačića.

- Samo u poslednjih pet godina moj dvodecenijski brak se raspao, upirali su mi pištolje u lice, a u jednom trenutku sam se potpuno isključio, živeo u motelima za 59 dolara po noćenju duž autoputa plašeći moju porodicu više nego samog sebe - naveo je on.

Iako je pričao da je gotovo sa takvim skandaloznim ponašanjem u javnost su isplivale fotografije kako se zabavlja sa prostitukama.

 

 

 

Hanter Bajden gostovao je u emisiji na ABC njuzu gde su objavljene eksplicitne fotografije na kojima se vidi kako on drogiran orgija s prostitutkama, a koje su procurile iz njegovog ličnog kompjutera. Hanter je pokrenuo novu lavinu skandala gostujući u emisiji čuvenog Džimija Kimela na ABC njuzu, gde je u sklopu predstavljanja njegovih memoara "Divne stvari" i ispovesti o periodu narkomanije i alkoholisanja, objavljene eksplicitne fotografije orgija s prostitutkama.

Na fotografijama se vidi razgolićeni Hanter Bajden tokom seksualnih akcija sa različitim ženama, pa i sa dve istovremeno, ali i njegovi privatni snimci kojima je lično ovekovečio kako su mu zubi ispali zbog prekomernog korišćenja kreka i drugih droga.

Hanter je u jednom trenutku fotografiju na kojoj je samo u gaćama, pokušao da duhovito odgovori Kimelu "kako je u periodu dok se drogirao teško zadržavao pantalone na sebi", što je samo dodatno razljutilo ljude.

U lap-topu su, osim fotografija i video-zapisa nađeni i dokazi o neplaćenom porezu, kao i mejlovi koje je Hanter dobijao od svoje supruge Kejtlin Bajden. Ona je u njima obavestila muža, sa kojim je u braku bila 20 godina i sa kojim ima tri ćerke, da više ne može da bude sa njim jer je on njihovu zajedničku ušteđevinu spiskao na drogu i prostitutke.

Zanimljivo je da je sadržaj lap-topa postao dostupan američkoj javnosti nakon što ga je Hanter ostavio na popravci u jednom lokalu u Vašingtonu i nikad nije došao po njega.

 

 

 

Dejli mejl je zato jednoj kompaniji poslao zahtev za forenzičku analizu sadržaja kompjutera kako bi se utvrdilo da li je to zaista računar koji je nekad pripadao Hanteru Bajdenu. Ispostavilo se da jeste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA