Tužilaštvo se oglasilo da li je napad u Parizu bio teroristički akt

Tužilaštvo u Parizu, koje je pokrenulo istragu ubistva, saopštilo je da je čovek koji je ubijen star 33 godine i da ima policijski dosije

  • 0
Pariz, bolnica, pucnjava

Foto: Tanjug/AP

Neidentifikovani naoružani napadač ubio je danas muškarca i povredio jednu ženu u Parizu, pre nego što je pobegao motociklom, a prvi rezultati istrage pokazuju da nije reč o terorizmu.

Rojters prenosi da su u napadu dve osobe povređene i prebačene u bolnicu "Anri Dinan" ispred koje se dogodio incident, a muškarac je potom od zadobijenih povreda preminuo, dok se žena nalazi u teškom stanju na odeljenu intenzivne nege.

Tužilaštvo u Parizu, koje je pokrenulo istragu ubistva, saopštilo je da je čovek koji je ubijen star 33 godine i da ima policijski dosije, dok je žena takođe stara 33 godine u kritičnom stanju u bolnici i da ne postoji veza između dve žrtve, a da je muškarac bio na meta napadača, prenosi Tanjug.

- To nije teroristički napad, to je verovatno bio slučaj namirivanja neraščišćenih računa - rekao je novinarima Fransiz Spine, predsednik 16. pariskog arondismana, navodi agencija.

 

Jedan očevidac je agenciji "Reuters" rekao da je muškarac nekoliko puta pogođen u glavu dok je već ležao zemlji.

Video: Policija ubila muškarca koji je odrubio glavu nastavniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA