Uhapšena 4 člana ozloglašene bande MS-13: U vozilu krili telo mrtve žene umotano u ćebe

Njujorška policija pratila je članove MS-13 i primetila da nose dugački objekat, u kojem je zapravo bio leš

  • 0
Banda MS-13, Njujork Printskrin: abc7ny.com

Četvorica osumnjičenih članova bande MS-13 koji su bili pod federalnom istragom odvedeni su u pritvor u sredu nakon što ih je njujorška policija uhvatila dok su nosili dugački objekt i pratila ih, da bi otkrila da je sumnjivi predmet u stvari bilo telo žene umotano u ćebe, rekli su izvori iz policije "Foks njuzu".

Njujorška policija i agenti državne bezbednosti (HIS) rano ujutro u sredu videli su četvoricu muškaraca kako napuštaju zgradu u Kvinsu oko 1.50 ujutru, noseći sa sobom "dugački, nepoznati predmet" koji su smestili u gepek "Nisan Altime".

Policija je pratila vozilo oko kilometar dok nije zaustavila saobraćaj na Long Ajlendu. Kad su policajci prišli vozilu osetili su miris i otkrili “ljudsko telo sa teškom povredom” zamotano u ćebe u gebeku.

Banda MS-13, Njujork Printskrin: abc7ny.com

Bolničari su proglasili žrtvu mrtvom na licu mesta, a još nije objavljen njen identitet.

Izvor upoznat sa istragom rekao je "Foks njuzu" da su sva četvorica uhapšenih osumnjičeni članovi bande MS-13 i da su ih posmatrali u okviru tekuće istrage HIS. Nije poznato da li su u SAD bili ilegalno. Policija je rekla da još nisu podnete optužnice protiv njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA