Zatvorski čuvar dozvolio je sinu da se igra sa zatvorenicima: Jedan od njih ga je mesecima silovao

Buč, koji sada ima sina tinejdžera, planira da pokrene tužbu protiv države Vikorija tražeći odštetu od 4 miliona dolara.

  • 4
Dečak, tužan, pozlilo, plače, bolestan

Foto: Pixabay

Desetogodišnjeg sina zatvorskog čuvara više puta je silovao zatvorenik pedofil nakon što mu je bilo dozvoljeno da se „igra“ sa osuđenicima posle škole.

Buč, koji sada ima 58 godina, oglasio se nakon što se decenijama borio sa posledicama od zlostavljanja koje je pretrpeo u zatvoru Bičvort u severnoj Viktoriji, u Australiji.

Njegov otac Daglas bio je stariji čuvar zatvora, a njegova porodica živela je blizu ove kaznene ustanove još otkad je Buč imao pet godina. Tokom detinjstva dosta vremena je provodio u zatvoru kod oca, družeći se i sa zatvorenicima. Dva sata dnevno provodio je sa zatvorenikom po imenu Bob Kurts koji je vremenom postao njegov "najbolji prijatelj".

Ali, nikada nije trebalo da mu bude dozvoljeno da sa Bobom provodi vreme. On je u zatvoru jer je osuđen zbog krađa i nepristojnih nasrtaja na dečake. On je prema Bučovim rečima izgledao kao „ljubazan i nežan“ čovek koji ga je naučio da vozi kamion po dvorištu zatvora.

- Bio sam srećno dete, bez ikakvih briga.Bio sam srećan i najblji prijatelj mi je bio zatvorenik u zatvoru u Bičvurtu. Zatvorenik je bio čovek za koga sam smatrao da mi je prijatelj, neko kome sam mogao da verujem, bez sumnje. Sve bih učinio za njega- počeo je priču Buč.

Ubrzo je Bob otkrio svoje prave namere kada je zatvorio Buča u zadnji deo kamiona i silovao ga. Mučno zlostavljanje nastavilo se mesecima.

- Sve dok se ovo nije dogodilo, ovaj zatvorenik je bio ljubazan i nežan, tiho je govorio i pokazivao je brižno očinsko držanje. Tada su se bez upozorenja moje detinjstvo zauvek promenilo, kaže Buč.

On kaže da nikako nije mogao da pretpostavi da će mu se tako nešto desiti.

- Moj divni prijatelj zatvorenik pretvorio je moja srećna vremena u prljave, odvratne i ponižavajuće godine zbog njegovog ličnog izopačenog zadovoljstva- kaže on.

U najmanje dva navrata Buč je sa sobom poveo prijatelja iz škole koga je Bob takođe silovao.

Jednog dana, kada je Bob bio u zadnjem delu kamiona, a Buč u kabini, njegov otac se pojavio niotkuda.

- Nisam siguran šta je Bob radio tog dana, ali ništa se nije dogodilo. Boba nisu uhvatili da čini bilo šta loše. Sve se nastavilo, a tata se više nije pojavljivao. Mislim da jevmoj otac sigurno nešto sumnjao, ali nikada ništa nije uradio ili rekao o tome - priseća se Buč

Dečak, tužan, pozlilo, plače, bolestan

Foto: Pixabay

On se setio i kako su ga drugi zatvorenici učili da puši, pokazivali su mu ekstremnu pornografiju i izvodili nad njim okrutne trikove poput prisiljavanja da pije njihov urin. Na kraju, otkrio je silovanja drugom zatvoreniku, koji je kasnije ove informacije koristio kao nagodbu sa vlastima nakon što je pobegao i ponovo uhvaćen.

Buč je u početku odbijao da prizna policiji šta se dogodilo, ali je na kraju ipak dao iskaz i Bob je 1974. godine osuđen na još dve i po godine zatvora zbog silovanja njega i njegovog prijatelja, piše News.

Sudija Trevor Rapke zanemeo je kada je čuo da se takve stvari dešavaju u zatvoru.

- Ono što ne mogu da razumem je kako čovek sa ovim dosijeom može da ima kontakt sa mladima dok izdržava kaznu zatvora. Ne mogu da razumem kako je njegov otac dozvolio svom sinu da se druži sa njim - rekao je sudija.

Daglas je otpušten iz zatvora, a porodica je naredne godine provela u teškom finansijskom stanju.

Buč za celu situaciju krivi zatvorski sistem i konačno je posle toliko godina ćutanja odlučio da progovori. Izbačen je iz škole i pridružio se oružanim snagama da bi pobegao od rodnog kraja, a zatim je postao alkoholičar i to mu je decenijama narušavalo zdravlje.

Kaže da je dugo bio besan, a patio je i od depresije, što ga je koštalo braka i perspektivne karijere kontrolora letenja. Takođe je sebe godinama krivio za kraj očeve službe u zatvoru i loše finansijske situacije njegove porodice.

Prijatelj kog je Bob takođe zlostavljao oduzeo je sebi život u 20. godini života. Buč, koji sada ima sina tinejdžera, planira da pokrene tužbu protiv države Vikorija tražeći odštetu od 4 miliona dolara.

- Doživotno sam obeležen. Traume koje sam dobio nakon što me je okaljalo čudovište, za koje sam mislio da je ljubazno, brižno i pouzdano biće, samo je deo većih problema koji će me zauvek pratiti. Do sada nikada nisam imao hrabrosti da ustanem i ispričam svoju priču. Želim i moram da ostavim sve tragične događaje i sećanja iza sebe i da krenem dalje u svom životu - rekao je Buč na kraju svoje ispovesti.

Video: Pedofil uhvaćen na delu: Policija uspela da mu uđe u trag pre nego što je povredio devojčicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam se

    22. april 2021 | 17:23

    Da li je ovaj otac, cuvar u zatvoru, bio normalan? U cemu je bio njegov problem? Kako je mogao da dozvoli da njegovo dete provodi vreme sa osudjenim pedofilom iako je, kako njegov sin kaze, sumnjao da se nesto desava? Uzas!!! Nesrecni (bivsi) decace, ti nisi ni za sta kriv, ni za ocev gubitak posla, ni za finansijske nedace u kojima se porodica kasnije zbog toga nasla... Iskljuciva odgovornost pociva na tvojim roditeljima i upravi zatvora, koji ovako nesto nisu smeli da dozvole. Sramna je i presuda po kojoj je vec osudjenom pedofilu kazna zbog zlostavljanja i silovanja dvojice decaka, u produzenom trajanju, povecana za samo 2 godine.(?!)

  • Poslovica

    22. april 2021 | 18:34

    Vuk dlaku menja, ali cud - NIKADA!!!

  • Marko

    24. april 2021 | 01:05

    Posle prvog puta je isao ne opet, ne dva puta, nego mesecima?!!!...pa je jos i druga doveo?...bice da ga je tata namestio ili je mali samovoljno isao cim je i druga doveo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA