Dvoje terorista eliminisano u napadu u Idlibu: Ubijena dva sirijska vojnika, jedan ranjen

U južnom delu zone deeskalacije Idliba diverzantska militantna grupa napala je položaje sirijskih vladinih snaga na području naselja Ruveja

  • 0
Sirija, deset godina rata,  Syria 10 Years

Foto: Tanjug/AP

Tokom napada ekstremista u Idlibu, dvoje terorista je eliminisano, ubijena su dva sirijska vojna oficira, a jedan je ranjen, rekao je danas novinarima šef ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Aleksandar Karpov.

Prema njegovim rečima, u južnom delu zone deeskalacije Idliba diverzantska militantna grupa napala je položaje sirijskih vladinih snaga na području naselja Ruveja, prenosi Tas s.

- Tokom odbijanja napada ubijeno je najmanje dvoje terorista. Ubijena su dva sirijska vojna oficira, jedan je ranjen. Nakon pretrpljenih gubitaka, militanti su se vratili u naselje Segata - kazao je Karpov.

Karpov je prethodno upozorio da uoči predsedničkih izbora u Siriji ilegalne oružane formacije planiraju terorističke napade i napade na vladine zgrade u većim gradovima kako bi destabilizovale situaciju u zemlji, navodi Tas s.

Sirijski predsednički izbori biće održani 26. maja.

Prethodni izbori održani su 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA