Adi je stradao u podmornici: Sin ga molio da ne ide na misiju, ovo je njihov poslednji snimak

Na snimku se vidi kako mališan jednom rukom drži vrata, dok drugom gura oca i ne dozvoljava mu da izađe iz sobe

  • 0
Otac sin podmornica Indonezija

Printskrin: Youtube

Na srceparajućem snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se dečak koji moli svog oca da ostane kod kuće, pre nego što se ukrcao na indonezijsku podmornicu, koja je potonula, ubivši svih 53 mornara.

Na snimku se vidi kako dvogodišnji Aska, sin prvog poručnika Imama Adija (29), ne dozvoljava ocu da izađe iz spavaće sobe, blokirajući vrata jednom rukom, dok ga drugom gura nazad.

Adi je snimljen kako se smeje i govori sinu da mora da ide u toalet, a onda je kleknuo i pokušao da ga uteši. Međutim, Aska uporno gura svog oca i govori mu "ne, ne, ne".

To je bio poslednji put da su otac i sin bili zajedno. Kasnije tog dana Adi se ukrcao na podmornicu KRI Nanggala-402, koja je potonula na morsko dno kod Balija i razbila se na tri dela. Na njoj je bilo 53 mornara, niko nije preživeo.

Adijev otac Edi Sujianto rekao je da je bio iznenađen ponašanjem unuka, jer Aska do sada nije pokušavao da zaustavi oca dok je išao na dužnost, prenosi Daily mail.

- Obično, kada Adi kaže "zbogom", to je normalno. Juče nije mogao da izađe jer je Aska zatvorio vrata i branio mu - ispričao je on. Međutim, istakao je da je to možda samo bila slučajnost i ne želi da bude sujeveran.

Pre nego što se ukrcao na podmornicu, Adi je zamolio porodicu da se moli da njegova misija prođe bezbedno i glatko.

Poslednji susret oca i sina snimila je majka i kasnije objavila na Instagramu, a otada je postao viralan.

Da podsetimo, juče je objavljen i snimak mornara sa podmornice, koji zajedno pevaju pesmu "Zbogom".

Zvaničnici su u nedelju potvrdili da je podmornica, koja je potonula u sredu kod Balija, pronađena na morskom dnu polomljena na najmanje tri dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA