Suprugu živu zapalio nasred ulice, prethodno joj pucao u noge: Stravičan zločin u Francuskoj

Žena (31) preminula je od zadobijenih povreda

  • 3
Lion, francuska policija, upucan pravoslavni sveštenik Foto: Tanjug/AP

Francuska policija uhapsila je muškarca (44) zbog sumnje da je svoju suprugu (31), majku troje dece, prvo upucao, a potom živu zapalio nasred ulice.

Stravičan zločin dogodio se u utorak oko 18 časova u gradu Merinjak. Kako su saopštili iz tužilaštva, osumnjičeni je suprugu jurio po ulici, a potom joj je ispalio nekoliko hitaca u noge. Kada je žena pala, on joj je prišao i polio je zapaljivom tečnošću, a potom je nasred ulice živu zapalio.

Nakon toga se dao u beg. Policija ga je pronašla pola sata kasnije u susednom gradu. Kako prenose, nosio je sa sobom pušku, vazdušni pištolj i municiju.

Kako su saopštili iz policije, osumnjičeni im je poznat od ranije, a navode i da je u junu 2000. godine osuđen na 18 meseci zatvora, ali nije navedeno zbog kog krivičnog dela.

Kako prenose francuski mediji, ubistvo se dogodilo u bogataškom delu grada, a stan u kom je živela žrtva je delimično zapaljen, ali još nije poznato kako je došlo do požara.

Gradonačelnik Merinjaka Alan Anzijani rekao je da je čitav grad potresen zbog ove tragedije i da će očevicima ubistva biti pružena psihološka pomoć.

Žrtva je iza sebe ostavila troje dece starosti 3, 7 i 11 godina. Mediji pišu da deca nisu bila sa majkom u trenutku tragedije.

Video: Zastrašujući snimak: Auto oborio motoristu, pa ga izbo nožem u grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    5. maj 2021 | 15:31

    Шеријат у Француској.

  • Ne pise ko je pocinilac, ali

    5. maj 2021 | 16:41

    Ovakvo divljacko ponasanje je tipicno za doseljenike iz islamskih zemalja.

  • Lord

    6. maj 2021 | 10:10

    Pa zasto nije bio u zatvoru...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA