≫ 

Manijak u 7 ujutru izleteo iz džipa i ščepao dete: Nedeljama je "snimao", čekao je na stanici

Devojčica je ispričala da joj je isti muškarac, koji ju je juče ščepao na autobuskoj stanici, prišao pre dve nedelja pa pričaju

  • 9

Devojčica (11) sa Floride uspela je da se odbrani od naoružanog napadača, koji je juče ujutru pokušao da je otme dok se igrala na autobuskom stajalištu u okrugu Eskambija.

Sigurnosne kamere snimile su devojčicu kako se igra na zelenoj površini, gde je autobus obično skuplja u blizini jedne raskrsnice, dok kraj nje prolaze vozila. Kamere su snimile i beli džip koji oko 7 časova prvo ide iz ulicu, ali se nakon manje od minuta vraća do raskrsnice i naglo koči. U sledećem trenutku iz vozila izleće mlađi muškarac sa nožem u ruci, koji se zatrčava ka detetu.

Devojčica je krenula da beži kada je videla da muškarac juri ka njoj, ali nije bila dovoljno brza. Ubrzo je otmičar grabi i kreće da je vuče ka vozilu, dok se ona sve vreme otima. Srećom, malecka je uspela da saplete napadača, nakon čega je on u panici pobegao.

Policija je odmah krenula u potragu za njim. Kako je sinoć saopšteno, u utorak u popodnevnim časovima priveden je Džered Pol Stanga (31) zbog sumnje da je pokušao da otme devojčicu. U pitanju je naime silovatelj povratnik, koji je i ranije privođen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicima.

Kako pišu mediji, Stanga je nakon pokušaja otmice krenuo da farba džip, kako bi prikrio tragove. Takođe, na odeći su mu ostali tragovi plastelina sa kojim se devojčica igrala u travi u trenutku kada ju je ščepao.

- Ova životinja je sklonjena sa ulica. Mi možemo samo da aplaudiramo hrabroj devojčici koja je sama uspela da se odbrani od otmičara i da mu pobegne - rekao je lokalni šerif.

Stanga se tereti za pokušaj otmice i napad hladnim oružjem, kao i za napad na maloletno lice.

Devojčica je kako prenose mediji, lakše povređena i nalazi se kod kuće. Ona je policiji nakon napada do detalja ispričala sve što je primetila kod otmičara. Dete se setilo i da joj je isti muškarac prišao pre oko dve nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    19. maj 2021 | 10:37

    Auuu, bravo za devojcicu.!

  • Гаргамел

    19. maj 2021 | 11:19

    Зашто вређање животиња ... у питању је најгора врста на овој планети, људска врста !

  • Gavrilo

    19. maj 2021 | 11:12

    I bravo za kameru na pravom mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA