≫ 

Natopila ražnjiće cijanidom i poslala ih bivšem: Dostavljač ih odneo kući i slučajno otrovao dete

Mladoj ženi preti 20 godina zatvora ili čak smrtna kazna koja još uvek postoji u Indoneziji i izvodi se streljanjem

  • 1
Nani Apriliani Nurjaman Foto: Profimedia

Indonežanka Nani Apriliani (25) preti smrtna kazna zbog surovog načina na koji je želela da se osveti bivšem momku Tomiju koji ju je ostavio i oženio se drugom ženom. Ona je ubila 10-godišnjeg dečaka koji je greškom pojeo otrovne ražnjiće koje je njegov otac, inače dostavljač hrane doneo sa posla. 

Nani Apriliani, 25-godišnja kozmetičarka u kraljevskom indonezijskom gradu Jogjakarti, optužena je za ubistvo s predumišljajem, a za ovo krivično delo preti joj 20 godina robije, pa čak i smrtna kazna.

Ona je želela da se osveti bivšem dečku policajcu Tomiju koji je ostavio i oženio se drugom devojkom. Nani je dostavljaču dala nešto više od 300 evra kako bi dostavio jedan paket hrane na Tomijevu adresu. On te večeri nije bio kod kuće, a vrata je otvorila njegova žena. Pošto nije znala ko je poslao paket, ona je odbila da ga preuzme. Bandiman, dostavljač hrane je vratio paket na svoj motor i nakon završene smene odneo hranu svojoj porodici. Kod kuće je raspakovao paket i pozvao suprugu i sina da večeraju neznajući da je hrana natopljena otrovnim materijama.

Nesrećnoj ženi i sinu je ubrzo pozlilo. Počeli su da povraćaju, a izlazila im je i bela pena na usta. Brzo su prevezeni u bolnicu u kojoj su na žalost uspeli da spasu samo ženu, dok je njihov 10-godišnji sin preminuo. 

Ispostavilo se da je u umaku od kikirikija bio otrov za pacove na bazi cijanida. Bandimanova supruga se oporavila, ali mali Naba Faiz Prasetia je preminuo, a dostavljaču nije bilo ništa, jer nije koristio umak.

Policija je brzo pokrenula istragu, a preko snimaka sigurnosnih kamera Nani je identifikovana i privedena samo pet dana nakon dečakove smrti. Inspektori su utvrdili da je cijanid naručila preko interneta, a planirala je da ga servira Tomiju kako bi mu se osvetila zbog raskida, piše Jutarnji list.

Osumnjičena je planirala zločin, utvrdio je Burkan Rudi Satria, šef kriminalističke policije u Jogjakarti. Otrov je kupila za 225.000 rupija, odnosno oko 2.500 hiljade evra.

- Njen motiv bio je slomljeno srce, jer se njena meta oženila s nekim drugim, a ne s njom - objavili su istražitelji.

Mladoj ženi preti 20 godina zatvora ili čak smrtna kazna koja još uvek postoji u Indoneziji i izvodi se streljanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA