≫ 

Majka na brutalan način ubila decu: Prvo pokušala da ih otruje, pa ih sutra udavila

Morli je 23. januara prošle godine navodno stavila morfijum u žitarice dečaka i veću količinu lekova protiv bolova u piće svoje ćerke u njihovoj kući u Dablinu. Međutim, ona je rekla da je odustala od ove ideje nakon što su deca ispljunula lekove koje im je dala

  • 2
Žena park deca Foto: Pixabay

Medicinska sestra koja je na brutalan način ugušila svoje troje dece u Dablinu, dan ranije je pokušala da ih otruje.

Didžra Morli (44) iz Dablina navodno je ugušila svoje troje dece - Konora(9), Daru (7) i Karla (3), a nakon toga je bezuspešno pokušala da izvrši samoubistvo.

Majka se na sudu branila neuračunljivošću, a izjavila je i da nije mnogo volela svoje mališane. Ona je takođe rekla policajcima da želi da spasi decu od bola i patnje za koje je verovala da su tek pred njima, a planirala je i da izvrši samoubistvo nakon što ih je ubila.

Morli je 23. januara prošle godine navodno stavila morfijum u žitarice dečaka i veću količinu lekova protiv bolova u piće svoje ćerke u njihovoj kući u Dablinu. Međutim, ona je rekla da je odustala od ove ideje nakon što su deca ispljunula lekove koje im je dala.

Ona ipak nije odustala od namere da ubije svoju decu, pa je sledećeg dana ćerku ugušila plastičnom kesom, a jednog sina je prekrila jastukom. Ona je nakon toga odnela decu na sprat i ćerku smestila u njen krevet, kada se vratila po sina shvatila je da još uvek diše pa mu je zapušila nos i usta sve dok nije prestao da diše.

Zatim je otišla po drugog sina kog je, kako je navela, iz porodičnih razloga izvela ranije iz škole. Njega je smestila u dnevnu sobu i pustila mu crtani film. Dok je mališan gledao crtać, ona mu je stavila torbu preko glave i crnu traku preko usta uveravajući ga da te to njihova igra, a uplašeni dečak je samo uspeo da kaže: "Mamice, šta to radiš" pre nego što je i on tragično preminuo. 

Majka je zatim uzela flašu vina i nekoliko lekova za smirenje i automobilom napustila kuću. Ubrzo se sudarila na kružnom toku. Nju je kasnije pronašao taksista koji je istog trenutka pozvao hitnu pomoć, prenosi Mirror.

U međuvremenu otac se vratio s posla ne sluteći šta se sve izdešavalo. Na kućnom pragu je samo pronašao ceduljicu na kojoj je pisalo: "Nemoj da ideš na sprat, ni u dnevnu sobu. Žao mi je".

Drugu poruku pronašao je pored tela jednog od sinova na kojoj je napisala: "Ne vidim budućnost sa svim ovim poremećajima i depresijom koju imam. Morala sam da povedem decu sa sobom. Slomljena sam i ne mogu da se oporavim. Ne mogu da živim sama sa sobom. Tako mi je žao".

Nakon što se oporavila u bolnici, majka je uhapšena, a u izjavi za policiju kratko je rekla:

- Oko podneva sam pogledala na sat i rekla sebi da bih to mogla sad da uradim. Samo mi je odjednom kliknulo. Tada sam pomislila sada bih mogla da ih ugušim i ubijem se - rekla je žena policiji.

Ona je dodala da jednostavno nije videla budućnost, a smatrala je da cela porodica treba u takvim trenucima da se drži zajedno.

Policija je saopštila da je žena prethodno bila u jednoj psihijatrijskoj klinici, ali je nedavno puštena kući jer joj se stanje poboljšalo.

U toku je suđenje za ubistvo mališana, a presuda se očekuje narednih dana.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegrarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. maj 2021 | 14:37

    Ovozemaljski svet strave i uzasa ,mislili smo da postoje samo filmovi strave i uzasa ali realnost zivota nam je otvorio oci ,gde smo brzo shvatili da je svet oko nas bas kao na filmu

  • JA

    19. maj 2021 | 18:43

    Ko sve danas ima decu, sacuvaj Boze...sve sami monstrumi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA