≫ 

"Mama, mama, boli me stomak": Poslednje reči dečaka koji je tokom vožnje ubijen u autu

Pošto ju je drugi vozač "isekao", dečakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kada je krenula u desnu traku, ubica, koji je sedeo na mestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa

  • 4
Adam Sheen Foto: gofundme.com

Šestogodišnji dečak je ubijen tokom vožnje jugoistočno od Los Anđelesa, nakon što je njegova majka pokazala srednji prst drugom vozaču.

Ejdena Leosa je vozila majka u školu oko 8.10 u petak ujutro po lokalnom vremenu i njih dvoje su se kretali državnim putem 55 u okrugu Orindž, jugoistočno od Los Anđeelsa, kada ju je drugi automobil iznenada "isekao", prenosi Tanjug.

Dečakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kako je krenula u desnu traku, ubica, koji je sedeo na mestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa, preneo je "Miror".

Ejdenove poslednje reči su bile "mama, mama, boli me stomak".

Nakon što je zaustavila automobil, Ejdenova majka je brzo dotrčala do vrata s njegove strane i uzela ga u naručje. Policajac koji nije bio na dužnosti je slučajno prolazio, zaustavio se i pokušao veštackim disanjem i masažom srca da spasi malog dečaka dok ne dođe hitna pomoć, ali je nažalost Ejden preminuo nedugo zatim.

Potraga za ubicom, veruje se da je bio u "folksvagenu"

Tokom konferencije za novinare, Ejdenova sestra Aleksis je rekla da je njihova majka imala krv na odeći i da je nakon što je pogođen, mali Ejden počeo da menja boju lica.

- Tako je izgledao pre nego što je došla hitna pomoć i to je bio poslednji put da ga je mama videla živog. Molimo vas da nam pomognete da nađemo ubice mog malog brata. Imao je samo šest godina i bio je tako sladak. Bio je divan dečak, molimo vas da pomognete da nađemo počionice - rekla je Aleksis kroz suze.

Fotografije sa mesta nesreće pokazuju rupu od metka sa strane automobila unesrećene majke - veruje se da je metak prošao ka zadnjem sedištu, gde je Ejden sedeo.

Stranica "GoFundMe" je već skupila 39.000 dolara za sahranu dečaka i pomoć njegovoj porodici.

Veruje se da su se u drugom automobilu vozili muškarac i žena, a da je suvozač muškarac ispalio smrtonosni metak, i da je u pitanju automobil "folksvagen". Policija još nije izašla u javnost sa podacima o osumnjičenima.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Miljković

    22. maj 2021 | 16:41

    Ruke mu se osušile dabogda,,zver!

  • Klasicno

    22. maj 2021 | 17:26

    Ovako se crni ljudi uglavnom voze....zena vozi a oni kao pistolerosi su suvozaci pa kad zatreba da se zapuca....ko sa njima i oko njih nije ziveo ne zna kakva je to bagra.....

  • Ciganin 1976

    22. maj 2021 | 16:46

    Kad se glupaca kzrci i pravi pametna ! 😡😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA