≫ 

Krvoproliće na železničkoj stanici: Najmanje 8 ubijenih u pucnjavi u San Hozeu

Terminal prigradske železnice, gde se desio smrtonosni napad, nalazi se nedaleko od glavnog aerodroma i uz kancelariju šerifa okruga Santa Klara

  • 1
Pucnjava u San Hozeu Foto: Tanjug/AP

Najmanje osam osoba je ubijeno i više njih je ranjeno, kada je jedan napadač jutros otvorio vatru na terminalu prigradske železnice u gradu San Hozeu u Kaliforniji, saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa.

Dve osobe koje su bile u kritičnom stanju prevezene su u bolnicu u Santa Klari, međutim jedan od njih je preminuo na putu do bolnice, prenosi Fox4kc.

Zamenik šerifa u okrugu Santa Klara Rasel Dejvis potvrdio je da je napadač ubijen.

- U šoku smo jer se tako nešto dogodilo u okrugu Santa Klara. Naša srca su uz porodice osam zaposlenih u VTA koji su jutros izgubili život- rekli su iz policije.

Mediji javljaju i je da je nekoliko puteva blokirano, da ima više policijskih vozila, kao i vatrogasna služba San Hozea.

Terminal prigradske železnice, gde se desio smrtonosni napad, nalazi se nedaleko od glavnog aerodroma i uz kancelariju šerifa okruga Santa Klara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA