Užasni prizori iz Indije: Lutalice jedu tela kovid žrtava koje je izbacila reka, meštani u šoku

Meštani traže hitnu akciju nadležnih i strahuju da bi infekcija mogla da se proširi preko vode ili pasa koji se hrane telima preminulih

  • 0
Indija, psi jedu tela kovid žrtava Foto: Profimedia/Prabhat Kumar Verma / Zuma Press

Lutalice u Indiji viđene su kako jedu ljudske ostatke koji su isplivali na obalama reka, dok korona virus nastavlja da uništava zemlju, a broj žrtava raste.

Užasni pritori snimljeni su u gradu Utarkaši u indijskoj državi Utarakand.

Lokalni stanovnici kažu da su delovi tela, od kojih su neki do pola spaljeni, isplivali na obalu nakon porasta nivoa vode usled obilnih kiša u prethodnih nekoliko dana.

- Radio sam nešto napolju kada sam video do pola spaljena tela i lutalice kako ih jedu. Nadležni treba odmah nešto da preduzmu. Ovo je zabrinjavajuće i osećam da je ovo smrt čovečanstva - rekao je meštanin.

Drugi meštanin je rekao kako su ovo možda tela ljudi inficiranih koronom koji su kremirani, a nadležni treba odmah da preduzmu neke mere kako bi se izbeglo širenje infekcije.

Meštani su zabrinuti da bi korona virus mogao da se proširi dalje preko vode ili pasa koji jedu tela kovid žrtava, prenosi Ndtv.com.

Predsednik opštine Rameš Semval rekao je da su primili primedbe meštana i da su odredili osobu koja će kremirati poluizgorela tela.

- U poslednjih nekoliko dana broj umrlih je u porastu u našem području. Takođe sam saznao da tela nisu kremirana kako treba, zbog čega sam naredio da se odredi osoba koja će organizovati novu kremaciju - rekao je Semval.

Da podsetimo, prethodnih dana dogodili su se incidenti u državama Utar Pradeš i Bihar, kada je veliki broj tela pronađen kako pluta u reci Gang.

Vlasti veruju da rođaci žrtava korona virusa možda nisu mogli da pronađu mesto da kremiraju preminule ili priušte poslednji obred.

U međuvremenu se pojavio i snimak na kojem se vidi kako dvojica muškaraca bacaju telo umrlog od korone u reku.

Video: Unutar ovih zidina danonoćno se odvija najmučnija scena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA