Osuđen na doživotnu srpski otac za ubistvo dece u Nemačkoj: Izgubio sam najvažniju stvar u životu

Posle toga se predao policiji

  • 14
Semir A Foto: Privatna arhiva

U Nemačkoj je osuđen srpski državljanin Semir A. (37) na doživotnu robiju jer je u maju prošle godine kesama zadavio sina Džamala (8) i ćerku Džamil (6) kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bjanki S. (29).

Monstrum je zločin počinio tako što je decu prvo vezao rekavši im da se igraju policajaca. Zatim im je navukao kese preko glava i zadavio ih.

Nakon nekoliko sati skočio je sa mosta u Dunav, međutim ga je reka izbacila na obalu.

Posle toga se predao policiji.

Kako pišu nemački mediji, Semir je svoju decu ubio jer nije mogao da podnese činjenicu da njegova bivša žena živi sa drugim muškarcem.

- Semira je početkom 2020. ostavila supruga Bjanka i ona je tada sa decom otišla da živi kod drugog muškarca. Semir je imao prava da viđa decu nekoliko puta nedeljno i mališani su tada obično odlazili kod njega kući. On je u međuvremenu molio Bjanku da mu se vrati, uveravao je da joj je oprostio prevaru, ali sve je bilo uzalud - pišu nemački mediji.

Do zločina je došlo 14. maja prošle godine u nemačkom gradu Regensburgu, a suđenje za dvostruko ubistvo počelo je 8. aprila.

Semir je na suđenju rekao da su mu deca bila sve na svetu.

- Tačno je da sam ubio svoju decu tog dana, još ih mnogo volim, izgubio sam najvažniju stvar u životu - rekao je Semir na suđenju.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA