Deca u SAD pobegla iz doma, upala u kuću, pa pucala na policiju: U razmeni vatre ranjena devojčica

Devojčica koja je pucala na policijace je ranjena u tom sukobu, a dvanaestogodišnjak je predao oružje ubrzo nakon toga i nije povređen, saopštila je policija

  • 9
Dete sa pištoljem, puškom, dečak, devojčica, deca, puške, pištolji, oružje Foto-ilustracija: Shutterstock

Dvoje tinejdžera u američkoj državi Florida pobeglo je iz doma za nezbrinutu decu, provalilo u kuću, a zatim zapucalo na policiju koja je intervenisala na licu mesta, saopštile su danas vlasti.

Dečak (12) i devojčica (14) pronašli su pištolj i pušku AK-47, zajedno sa velikom količinom municije, u kući u koju su provalili u Enterprajzu na Floridi. Oni su pucali su na policijske službenike koji su intervenisali po prijavi prolaznika, navodi se u saopštenju šerifa okruga Voluša, prenosi Rojters.

Devojčica koja je pucala na policijace je ranjena u tom sukobu, a dvanaestogodišnjak je predao oružje ubrzo nakon toga i nije povređen, saopštila je policija.

Devojčica operisana i da se nalazi u stabilnom stanju, a niko od policajaca nije povređen u pucnjavi u utorak uveče.

Devojčica i dečak su prethodno tog dana pobegli iz Doma za nezbrinutu decu Metodističke crkve u Enterprajzu i nekoliko sati kasnije provalili su u kuću, a prolaznici koji su čuli razbijanje stakla, alarmirali su policiju koja je opkolila kuću iz koje je zatim usledila pucnjava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    2. jun 2021 | 22:33

    Ни њих родитељи нису смели да кажњавају...

  • PRC

    2. jun 2021 | 21:40

    Šta ti je napredna civilizacija, kreću sa praksom od malih nogu. 😜😜😜

  • Vatro Marx

    2. jun 2021 | 22:02

    Nazalost u SAD vise imaju oruzja negó stanovnika, Video sam jednu reportazu kako poucavaju malisane da pcaju iz puske i pistolja. Pa nije ni cudo sto dovode svoje gradjane u takvu situaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA