Čaba Der ponovo pretukao cimera iz zatvorske ćelije: Udario glavom o zid, pa nastavio da ga bije

Srbin je napao "kolegu" koji je iza rešetaka zbog sumnje da je 2013. ubio svoju majku dok je džogirala

  • 8
Caba Der Foto: Facebook/Caba Der

"Nasmejani ubica" Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotni zatvor, a u Srbiji mu se sudi za brutalno ubistvo Nebojše Markovića u Beogradu, pretukao je prošle nedelje cimera u zatvoru, pišu mađarski mediji.

Kako prenosi portal Blik, Čaba je napao "kolegu" koji je iza rešetaka zbog sumnje da je 2013. ubio svoju majku dok je džogirala.

- Tenzija je rasla iz dana u dan. Neposredno pre nego što je Čabin cimer krenuo na suđenje, ovaj ga je zgrabio, udario mu glavom o zid, a potom nastavio da ga tuče - prenose mađarski mediji dramu koja se odigrala u zatvoru pre nedelju dana.

Posle incidenta za Blik se oglasio i advokat pretučenog, koji je naveo da je njegov klijent preklinjao da ga ne stave u ćeliju sa zloglasnim ubicom jer je opšte poznato da on ne podnosi "nasilnike koji su naudili ženama".

- Jednostavno ne razumem zašto su mog klijenta premestili iz ćelije u kojoj je sa cimerom bio u potpunom miru, čak u prijateljskim odnosima. Iz nekog razloga, rukovodilac ustanove je odlučio da ga prebaci iako je moglo da se zna da će biti problema - rekao je advokat pretučenog Jožef Liči.

Podsetimo, Der je decembra prošle godine prebio još jednog cimera. Došao je u sukob sa drugim zatvorenikom jer je saznao da se radi o čoveku koji je ubio ženu, a kako je rekao svom advokatu, on ne može da podnese one koji zlostavljaju žene, zbog čega je, navodno, i na kraju fizički nasrnuo na njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA