≫ 

Porodica poginulog Miloša u SAD sakuplja novac za sahranu u Srbiji: Nedostaje 100.000 dolara

Novac je potreban kako bi se pokrili troskovi transporta, sahrane kao i troskovi i pomoć porodici

  • 15
Milos Marjanovic - Panca Foto: gofundme.com

Članovi porodice i prijatelji nastradalog Miloša Marjanovića (34) koji je u subotu nastradao u brodskoj nesreći, prikupljaju novčanu pomoć da se njegovo telo prebaci u Leskovac.

Da bi se njegovo telo prebacilo u rodni Leskovac iz SAD, porodici je potrebno 150.000 dolara, a na sajtu gofoundme, do sada su sakupili nešto više od 40.000 dolara.

- Milos je bio velikog srca, uvek nasmejan, veliki prijatelj. Svi koji su ga poznavali imaju samo lepe reči o njemu. Ovaj ogroman gubitak ostavio je u neverici pre svega porodicu u Srbiji, kao i prijatelje i ljude iz okruženja - napisali su nejgovi najbliži u poruci na sajtu.

Oni dodaju da im je novac potreban za troskove transporta, sahranu kao i troskove i pomoć porodici u najtežem periodu u njihovim zivotima.

- Svaka donacija je dobrodošla. Novac će biti direktno usmeren Miloševoj porodici - piše u objavi.

Milos Marjanovic - Panca Foto: gofundme.com

On je poginuo u teškoj nesreći koja se u subotu uveče dogodila na reci Meramek u blizini grada Fenton u američkoj državi Mizuri.

Prema rečima zvaničnika, još pet osoba je povređeno kada je čamac, u kojem se i poginuli momak nalazio, udario u stenu.

Kako navode američki mediji, prilikom udara niko nije izleteo iz čamca, ali su svi koji su bili na plovilu pretrpeli teške telesne povrede, a nesrećni momak je istim i podlegao.

Miloš je rođen u Leskovcu, a pre nekoliko godina se preselio u SAD, gde su živeli u mestu Brukfild u državi Ilionois.

Video: Otmica srpskog biznismena u Kijevu: Presreli ga na ulici i ugurali u automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kg

    15. jun 2021 | 23:56

    Neka mu je laka zemlja.pocivaj u miru.mislim da pre negde sto se krene mora o svemu da se razmislja.kao prvo gde si krenuo na kraj sveta bez osiguranja to jest polise.svi bi da odu a niko nista nema kod sebe nit kes nit tamo njihovo osiguranje i onda se nazalost desi ovako nesto i onda drz nedaj.svaki 5 koji je tamo otiso i desila se tragedija onda svi traze pomoc a gde su bili kad su odlazili za savet strucnu pomoc sta ako se desi sta ako ovo ako ono.nemojte pogresno da me razumete ali velika ljucka neodgovornost prema zovotu

  • Lola

    16. jun 2021 | 06:14

    Decko pocivaj u miru,a tvojoj porodici iskreno saucesce. Ne mogu da ostanem imuna i da ne iskomentarisem da se skuplja novac za poginulog mladica. Zasto i drzava ne bi ucestvovala jer ako je mogla poslati vladin avion za poginulog Saulica koji je porez i zdravstveno placao Austriji zasto ne bi pomogla i porodici cije je dete otislo trbuhom za kruhom. Postovanje za porodicu Saulic ali oni imaju i vise nego sto im treba .

  • nikolans

    16. jun 2021 | 04:24

    E sad sam morao da napisem konentar a vi nemojte da ne objavite! Prenos tela iz Anerike u Srbiju kosta $14.000 dolara, i to znam jer je par mojih prijatelja prebacivalo mrtve roditelje u Srbiju. O kojih 150.000 dolara pricaju ti sto to organizuju? Ili hoce da se ugrade ili da porodici ostave 136.000 dol da bi kupili manji stan u Chi. Stvarno smo najgori kao narod cime se sluzimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA