Novi detalji ubistva mlade mame kod Atine: Muž tvrdio da su je ubili pljačkaši, pa priznao zločin

On je ubistvo priznao posle osmočasnovnog ispitivanja

  • 0
Caroline Crouch

Foto: Instagram/Caroline Crouch

Nakon što je svet pre više od mesec dana potresla vest o ubistvu mlade mame (20) u Grčkoj koju je nepoznati počinilac ubio pred njenom bebom, pojavile su se razne verzije ovog užasnog zločina. Prvo je njen muž tvrdio da su to učinili pljačkaši, međutim istina je konačno izašla na videlo.

Telo 20-godišnje majke pronađeno je u sobi na tavanu, kraj kreveca u kojem je ležala beba stara svega 11 meseci. Policija je u spavaćoj sobi pronašla supruga nesrećne žene (32), kojeg su navodno lopovi vezali za stolicu i mučili, a pronađen je i pas, kojeg su provalnici navodno, obesili o ogradu stepenica kako ne bi lajao.

Međutim, ova tvrdnja njenog supruga brzo je pala u vodu jer su počeli da se pojavljuju novi detalji ubistva. 

Portparol policije izjavio je danas da je njen suprug inače pilot helikoptera, posle skoro mesec dana negiranja, konačno priznao zločin, piše Mirror.

On je ubistvo priznao posle osmočasnovnog ispitivanja. Policija je do njega došla na jednom ostrvu na kom je zajedno sa njenim članovima porodice, oplakivao smrt svoje žene.

Caroline Crouch

Foto: Instagram/Caroline Crouch

Oni su mu rekli da imaju nove detalje u vezi njene smrti i da bi trebalo da pođe sa njima kako bi ih pogledao. Od njega je zatraženo da sa njima pođe do Atine, a sve je učinjeno veoma diskretno kako ne bi ometali pomen tragično nastradale žene.

Pilot helikoptera Anagnostopoulos (33) prethodno je rekao policiji da je banda razbojnika upala u njegov dom dok je spavao. Tvrdio je da su upali oko pet sati ujutru, vezali i začepili usta njemu i njegovoj ženi i tražili novac i nakit pod pretnjom oružjem.

Optuženi je rekao da im je potom rekao gde u kutiji za monopol mogu naći novac - gotovinu koju je par imao na raspolaganju da bi platili majstore jer su nedavno kupili zemljište.

Kako se sve izdešavalo još uvek nije poznato, a očekuje se i da će protiv njega uskoro biti podignuta optužnica zbog ubistva žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA