≫ 

Grk priznao da je ubio ženu jer je htela da ga ostavi: Dokazi koji su doveli do preokreta u Atini

Pilot je priznao da su se te noći svađali i da je njegovo rasuđivanje postalo zamagljeno

  • 3
Caroline Crouch

Foto: Instagram/Caroline Crouch

Grčka policija potvrdila je sinoć da se iza ubistva mlade mame Karoline Krauč (20) u predgrađu Atine u maju nalazi njen suprug, pilot Babis Anagnostopoulos.

Babis (33) je priznao zločin posle više od osam sati ispitivanja u odeljenju za ubistva u policiji u Atini.

- Ubica je 33-godišnji suprug koji je priznao zločin - piše u saopštenju koje je objavljeno u 21:36 sati po lokalnom vremenu.

Prema izveštajima, pilot se na kraju slomio i rekao da su se "te noći svađali".

- U jednom trenutku je bacila dete u krevetac i rekla mi da odem i napustim kuću. Gurnula me je i udarila. Moje rasuđivanje je postalo zamagljeno, zadavio sam je i potom organizovao pljačku - priznao je Grk.

Policija ga je uhapsila na jednom grčkom ostrvu gde je bio na pomenu svojoj supruzi, koja je bila državljanka Velike Britanije.

Policija je do novog osumnjičenog u ovom slučaju koji je šokirao Grčku došlo na osnovu novih dokaza.

Neki od njih zasnovani su na njegovom mobilnom telefonu, a policija je otkrila da je aplikacija otkrila korake koje je načinio u vreme kada je tvrdio da su ga pljačkaši vezali i stavili mu povez preko očiju.

Otkriveno je i da je memorijska kartica sa sigurnosne kamere na kući uklonjena u 1:20 sati, dok je muž tvrdio da su pljačkaši provalili u njihov dom nekoliko sati kasnije.

Pametni sat na Karolininoj ruci otkrio je da je njen puls prestao mnogo ranije nego što je njen muž tvrdio da je ubijena.

- On je vrhunski glumac. Jedna od poslednjih stvari koju je uradio jeste da je zagrlio Karolininu majku i rekao joj da ide u Atinu da identifikuje osumnjičenog - rekao je policajac za britanski Sun.

Lokalni mediji su preneli da je jedan od dokaza protiv njega Karolinin pokušaj da rezerviše hotel za sebe i bebu u noći ubistva.

U poruci koja je pronađena na njenom telefonu postalo je očigledno da je mlada mama pretila da će ostaviti supruga nekoliko sati pre ubistva.

Pilot će biti izveden pred sud u petak, ali očekuje se da će zatražiti 48-časovno odlaganje da bi pripremio odbranu sa advokatima.

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J..

    18. jun 2021 | 09:49

    Uzas!!!!!

  • Ja

    18. jun 2021 | 10:27

    Jadno dijete! Dusa mi se cijepa..

  • .

    18. jun 2021 | 10:39

    Zar vam to nisam odmah rekla? Engleakinju su ubili iako verovatno ne zna reč na grčkom, a Grka ostavili živog za svedoka. Ma da, priča za malu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA