≫ 

Grlio taštu, udavio psa i plakao na TV-u: Kako je "vrhunski glumac" Grk pokušao da sakrije tragove

Nedeljama je igrao ulogu ožalošćenog udovca, dok je policija tragala za pljačkašima za koje je tvrdio da su upali u njihovu kuću i ubili njegovu ženu Karolinu Krauč (20)

  • 8
Caroline Crouch

Foto: Instagram/Caroline Crouch

Pilot iz Grčke, koji je posle nekoliko sati ispitivanja priznao da je ubio svoju ženu pre mesec dana u predgrađu Atine, ispleo je složenu mrežu laži i čak je zagrlio taštu nekoliko sati pre priznanja zločina, udavio kućnog ljubimca i zaplakao na TV-u da bi prikrio tragove.

Babis Anagnostopoulos (33) nedeljama je igrao ulogu ožalošćenog udovca, dok je policija tragala za pljačkašima za koje je tvrdio da su upali u njihovu kuću i ubili njegovu ženu Karolinu Krauč (20).

On je u međuvremenu optužen za ubistvo, kao i za zločine zlostavljanja životinja i krivokletstva nakon što je nakon više od osam sati ispitivanja priznao da ju je ugušio, navodi grčka novinska stranica Amna.

Policija ga je opisala kao "vrhunskog glumca" nakon što je do detalja iscenirao mesto zločina i više od mesec dana glumio da nema veze sa ubistvom.

Kako prenose mediji, pilot se "slomio" dok je razgovarao sa novinarima ispred svoje kuće na grčkom ostrvu Alonizos i lio je krokodilske suze dok je govorio o "šoku" zbog smrti supruge Karoline.

Da bi potkrepio svoju bolesnu šaradu, čak je i udavio porodičnog psa i obesio njegovo telo na ogradi stepenica u pokušaju da okrivi izmišljene kriminalce koje policajci ganjaju sedmicama.

Sun prenosi da je manipulator prevario porodicu ubijene supruge, inače državljanku Velike Britanije, a snimljen je i kako grli taštu samo nekoliko sati pre nego što je priznao ubistvo.

Policija mu je dozvolila da ode na službu u sredu povodom njene smrti, gde je rekao okupljenima da ide u Atinu i identifikuje novog osumnjičenog.

Iako je Babis rekao policajcima da mu je "rasuđivanje bilo zamagljeno i da je udavio suprugu" i rekao da ju je ubio jer je htela da ga ostavi, rezultati iz kriminoloških laboratorija otkrili su šta se dešavalo kobne noći.

Horor koji je trajao duže od dva sata

 

U 00:35 sati, kamera u dnevnoj sobi kuće snimila je poslednji snimak. Na njemu se čini kako Babis sedi na kauču, grli 11-mesečnu Lidiju i nervozno kuca na mobilnom.

Dopisivao se sa Karolinom koja je bila na tavanu, a poruke su izgleda bile oštre, prenosi grčka Prototema.

U 1:20 sati pilot je uklonio memorijsku karticu iz kamere, čija slika postaje crna. Ovaj potez navodno pokazuje da je Babis doneo odluku da ubije suprugu i iscenira pljačka, koja se nikad nije dogodila.

Caroline Crouch

Foto: Instagram/Caroline Crouch

Iz poruka koje su razmenili u roku od dva sata i 40 minuta vidi se da su se žestoko svađali.

U 4:01 pametni sat na njenoj ruci pokazuje intenzivnu stimulaciju pulsa. Od tog trenutka i tokom celih deset minuta, zatvorio joj je usta i nos i ona se borila sve dok konačno nije umrla.

Prema pametnom satu, vreme kada je njeno srce prestalo da kuca je 4:11 sati ujutru.

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sličan scenario

    18. jun 2021 | 16:52

    Kako sve liči na slučaj ubistva pevačice iz Borče?! Samo što je naša policija zabrljala pa će krivci da se izvuku!

  • Pavicevic

    18. jun 2021 | 15:49

    Cccc, ubijes majku svoje dece... 😔😠

  • panic

    18. jun 2021 | 16:51

    mogli da vide (policija) teske prepiske i svadja u porukama verovatno da je cerka rekla majci da zeli razvod i tek posle mesec dana uhapšen dosta dugo je trebalo policiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA