≫ 

Tinejdžer izboden u školi u Engleskoj: Policija zna ko je napadač, u toku je potraga za njim

Prema navodima policije, žrtva i osumnjičeni se poznaju

  • 0
Londonska policija

Foto: Shutterstock

Jedan dečak povređen je danas u školi u Darlingtonu, na severu Engleske, a na lice mesta pozvani su policija i Hitna pomoć. On je, prema prvim izveštajima, izboden. Dve škole su zbog tog napada pod nadzorom policije, a roditelji su zamoljeni da dođu po svoju decu. Lokalno stanovništvo policija je upozorila da obilaze taj deo grada, navodi Miror.

Kako se navodi, reč je o dečaku u srednjim tinejdžerskim godinama koji je prevezen u bolnicu. Policija je identifikovala napadača i akcija, koja bi vodila njegovom hapšenju, je u toku.

Prema navodima policije, žrtva i osumnjičeni se poznaju.

Jedan roditelj čije dete pohađa Vest park akademiju rekao je da je škola poslala poruku u kojoj se potvrđuje da su sva deca bezbedna. U poruci se navodilo da je policija obavestila školu da se desio ozubiljan incident.

"Trenutno je škola zaključana, a sva deca su bezbedna. Nećemo dozvoliti da bilo koje dete napusti školu bez odrasle osobe (ne starijeg brata ili sestre). Glavna kapija je zaključana", navodilo se u poruci škole.

Video: Izboden muškarac koji je pokušao da razdvoji sukobljene: Snimak tuče kod džamije u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA