≫ 

Drama u Nemačkoj: Nepoznati napadač nasmrt izbo nožem troje ljudi na ulici

Policija je uspela da uhvati napadača

  • 23
Nemačka, Vircburg, pucnjava, ubistvo, ubistva Foto: Tanjug/AP

Nepoznati napadač u nemačkom gradu Vircburgu usmrtio je nožem tri osobe nasred ulice, navodi Sputnjik. Tom prilikom je i povređeno najmanje šest osoba. 

Policija je uspela da uhvati napadača, ranivši ga u nogu, međutim, za sada nema informacija o kome je reč i kakvi su mu bili motivi. Kako navodi Bild, napadač (24) je poreklom iz Somalije.

Policija je navela da nema opasnosti po stanovništvo, a da će detalje napada objaviti kasnije.

Kako se vidi na snimku koji je navodno sa lica mesta, muškarca koji nosi zaštitnu masku i vitla nožem, pokušavao je da obuzda muškarac u bermudama, a tu je i nekoliko policajaca. Napadač ga u jednom trenutku gađa nekim predmetom. U pozadini se čuje žena koja viče i vrišti.

Prema informacijama javnog servisa BR, koji se poziva na policiju, radi se o psihički bolesnoj osobi. Prema navodima medija počinilac je prvo nožem usmrtio jednu ženu, a zatim i dve osobe koje su pritekle u pomoć. Nakon toga je povredio još 15 osoba, od čega nekoliko teže.

Zaustavljen je nakon dolaska policije hicima iz vatrenog oružja u noge nakon čega je savladan i odveden u policijsku stanicu.

Centar grada je bio blokiran, a reporter agencije Dpa javio je da je na ulicama puno vozila hitne pomoći i policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    25. jun 2021 | 19:54

    Koliko li je ovakih kod nas?Kasno su Nemci shvatili o cemu se ovde radi.Uvaljeno im je najmanje 2 miliona migranata koji su samo trosak za drzavu jer niti znaju sta da rade niti hoce.To je mesanje naroda i kultura.Nemacka danas ima oko 83 miliona stanovnika.Cak 23 miliona nisu Nemci poreklom vec doseljenici ili njihovo potomstvo.Prirodni prirastaj Nemaca je najnizi u Evropi uz Ukrajince.

  • hogar

    25. jun 2021 | 19:31

    musliman ilegalni migrant koga je naselila Merkelova....

  • Hamburg

    25. jun 2021 | 19:52

    Neki dan je jedan vitlao i u Hamburgu policija ga ubila i dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA