Stravičan snimak porodičnog nasilja: Bivšoj ženi razbio čašu o glavu pred bebom, pa počeo da je bode

Napadač je potom pretukao i žene koje su skočile da odbrane njegovu bivšu suprugu. Kamere kafića u Turskoj zabeležile su jeziv prizor nasilja

  • 9

I. C., majka troje dece, teško je povređena kada ju bivši suprug T. C. fizički napao u kafiću tokom susreta. Stravičan incident dogodio se u ponedeljak, 28. juna, oko 18 časova u gradu Soma u Turskoj.

I. C. je sa bebom došla u kafić gde se sastala sa T. C. sa kojim se razišla pre tri meseca. Na snimku sigurnosnih kamera se vidi kako sede za istim stolom i pričaju, a u sledećem trenutku T. C. ustaje, prilazi njenoj strani stola, grabi čašu i razbija joj o glavu dok su kolica sa bebom tik do nje. Potom grabi nož i kreće da je ubada u stomak.

Dve žene, koje su sedele za susednim stolom skočile su I. C. u pomoć, i same izvukle deblji kraj. T. C. je odgovorio silom, a ženu u žutoj majici je nekoliko puta krvnički udario, a potom bacio na sto.

Treća žena je skočila i zgrabila kolica u kojima je bila četvoromesečna beba i sklonila je dete u stranu, kako i ono ne bi bilo povređeno.

Nakon krvničnog napada, T. C. je pokušao da pobegne iz kafića, ali su ga menadžer i konobari zadržali do dolaska policije.

Kako mediji prenose I. C. je hitno prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. Nije poznato u kakvom su stanju dve hrabre žene koje su skočile da odbrane mladu majku.

Murat Ince, menadžer kafića, koji je zadržao nasilnika do dolaska policije, kaže da je scena bila stravična.

- Sva sreća da je nož bio tup. Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo... - rekao je menadžer.

On kaže da se sve odigralo u 15 sekundi.

Ja sam bio kod ulaza i pozdravljao goste. Oni su sedeli nekih sat vremena u kafiću pre nego što su počeli da se raspravljaju. On je onda ustao, zgrabio čašu i razbio joj o glavu. Tada je zgrabio nož sa stola i počeo da je bode... - priča Murat.

On kaže da je T. C. uhvatio dok je pokušavao da pobegne iz kafića.

- Ljudi iz okolnih lokala su hteli da ga linčuju. Jedva smo smirili situaciju - priča Murat i dodaje da za 15 godina koliko je u poslu, ovako nešto nije doživeo.

- Osuđujem svako nasilje nad ženama. Od 20 zaposlenih u ovom lokalu 15 je žena. Ovo je strašno, nikad ovako nešto nisam doživeo - rekao je Murat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA