≫ 

Prinčevi Vilijam i Hari otkrili statuu princeze Dajane: Novinari snimali svaki njihov korak

Braća su statuu naručila 2017. godine u nadi da će navesti posetioce palate Kensington, gde će biti postavljen, na razmišljanje o Dajaninom životu i nasleđu

  • 3

Princ Vilijam i princ Hari, vojvode od Kembridža i Saseksa, danas su zajedno u Londonu otkrili statuu svoje majke Dajane, princeze od Velsa, i na taj način obeležili dan na koji bi, da je živa, proslavila 60. rođendan.

Ovaj događaj je prvo zajedničko pojavljivanje dva unuka kraljice Elizabete Druge nakon sahrane njihovog dede Filipa, vojvode od Edinburga, u aprilu.

Oni su statuu naručili 2017. godine u nadi da će navesti posetioce palate Kensington, gde će biti postavljen, na razmišljanje o Dajaninom životu i nasleđu. Potopljeni vrt Kensingtonske palate bio je jedno od omiljenih mesta princeze i zbog toga je kip tu postavljen.

Ceremonija je organizovana u manjem obimu zbog ograničenja zbog pandemije korona virusa.

Britanski mediji pišu da je Vilijam iskreno razgovarao sa svojim bratom Harijem, koji je delovao ozbiljno kada je dolazio na svečanost.

Braća su snimljena kako razgovaraju u vrtu tik uoči otkrivanja spomenika.

Video: Prvo pojavljivanje princa Harija posle napuštanja kraljevske porodice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Larva

    1. jul 2021 | 16:25

    Ova dvojica su ćelavi sa svojih 30ak godina? Šta ti je genetska anomalija tog ostrva, svi su se međusobno razmnožavali, zato su toliki pirgavi riđi lepotani, na čelu sa princem.

  • Žile

    1. jul 2021 | 17:51

    Mislim da je Dajana bila žena koju je svet naj više voleo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA