≫ 

Ovako izgledaju tipovi koji su izrešetali Novopazarce u Berlinu: Policija objavila detalje

Policija je istovremeno pozvala građane da se jave ako imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu

  • 1

Nemačka policija i dalje traga za dvojicom napadača, koji su 20. juna u Berlinu ispred jednog šiša-bara ranili trojicu Novopazaraca.

Pucnjava se dogodila u berlinskoj ulici Milerštrase, a očevici su rekli da je scena izgleda kao u brutalnim akcionim trilerima. Napadač je ispalio gotovo 30 hitaca, a u jednoj žrtvi je navodno završilo osam metaka.

Sve se odigralo oko 23 sata, dok su gosti šiša-bara "Lale" sedeli u bašti i uživali u toploj letnjoj večeri. Mia E. (28) je sa momkom bila blizu bara, išli su ka kući, kada se veče pretvorilo u horor.

- Videla sam muškarca u tamnoj odeći, bio je visok oko 180 centimetara, gojazan. Imao je tamnu kovrdžavu kosu. Stajao je ispred bara, a onda je zavukao ruku u džep i izvukao pištolj i počeo da puca u pravcu muškaraca koji su sedeli u bašti. Ispalio je najmanje deset hitaca, zvučalo je kao vatromet - rekla je Mia za medije.

Policija je saopštila da su u napadu učestvovala dvojica muškaraca i da se za njima i dalje intenzivno traga.

Veruje se da su napadači pobegli peške u ulicu Glasgover, gde ih je čekao tamni "terenac", najverovatnije "audi Q3" ili "audi Q5", za čijim volanom je bio vozač.

Policija je navela da se traga za dvojicom belaca. Prvi je starosti između 25 i 30 godina, visok oko 180 centimetara, i jake fizičke građe. Kako navode ima kratku tamnu kosu, a kobne noći je imao laganiju odeću, crne pantalone i tamne cipele. Lice je sakrio iza FFP2 maske.

Drugi osumnjičeni ima između 20 i 25 godina, visok je do 180 centimetara i normalne je građe. Takođe ima kratku tamnu kosu. A kobne noći je nosio crnu duksericu, bele kratke pantalone i šarene patike. Preko lica je nosio crnu masku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    6. jul 2021 | 07:56

    Pa kako stalno ti Pazarci? Ti divni i dobri momci, pošteni strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA