Oglasio se otac lepotice koja je ukrala 8 miliona evra: Ja sam je zaposlio, ne mogu ovo da podnesem

Činjenica da je njihova ćerka ukrala i pobegla sa osam miliona evra veoma je pala teško celoj porodici

  • 7
Jasemin Gundogan, žena ukrala 8 miliona Foto: Pressestelle Polizei Bremen

Otac Jasemin Gundogan koja je 21. maja ukrala novac iz kompanije za prevoz novca oglasio se za medije rekavši da njegova porodica prolazi kroz težak period. 

I dok se Jasemin, koja je pobegla sa velikom količinom novca, provodi negde i uživa trošeći ukraden novac, njena porodica proživljava teške dane. Oni se osećaju osramoćeno zbog svega što je ona uradila.

Njen otac i poznanici razgovarali su sa lokalnim medijima, a sumnja da je ona pljačku organizovala u dogovoru sa kriminalnim klanom sve je verovatnija.

- Ne mogu ovo više da podnesem - rekao je na početku razgovorima Jaseminin otac, piše RTL.de.

Činjenica da je njihova ćerka ukrala i pobegla sa osam miliona evra veoma je pala teško celoj porodici. Najteže je njenom ocu koji godinama radi za kompaniju iz koje je njegova ćerka ukrala novac, a on joj je i pomogao da se tamo zaposli.

Ono što je svima jasno je da devojka to nije uradila sama. Prema izveštaju policije još nekoliko osoba je sigurno umešano u zločin. Oni su od ljudi koji su bili bliski sa Jasemin saznali da je bila povezana sa zloglasnim delom Bremena u blizini železničke stanice u kom se skuplja veliki broj prestupnika. Ona je ranije radila u jednom šiša-baru, a prema rečima vlasnika bara ona je bila u vezi sa pripadnikom jedne od bandi.

Jasemin Gundogan, žena ukrala 8 miliona Foto: Pressestelle Polizei Bremen

Osim roditelja njeni prijatelji su takođe ispričali za medije da su u čudu i da ne mogu da poveruju da je Jasemin uradila tako nešto. Među njima je i njen poznanik koji je rekao da sumnja da je ona dovoljno bistra da sama to uradi bez ičije pomoći.

- Njoj je sigurno pomogao neko - rekao je on medijima.

Zaposleni u firmi za transport novca potvrdili su da postoji nekoliko sigurnosnih brava kroz koje novac, koji treba da se trasportuje, mora da prođe.

Policija se do sada nije previše oglašavala povodom ovog slučaja budući da se još uvek ispituju dokazi, a i još uvek traje potraga za njom.

Podsetimo, Gundogan, koja je u firmi bila odgovorna za pakovanje i sigurni prevoz novca, 21. maja ukrala je kontejner s nekoliko vreća napunjenih novcem, a zatim otvorila bolovanje.

Nestanak novca otkriven je tek četiri dana kasnije. Prema prethodnim istragama, kontejner s brojem 06414 ubačen je u crni Mercedes-Benz čije su registarske tablice prethodno ukradene.

Jasemin Gundogan, žena ukrala 8 miliona Foto: Pressestelle Polizei Bremen

Automobil je unajmljen 19. maja u berlinskoj gradskoj četvrti Spandau i potom vraćen u dvorište kompanije koja ga je iznajmila.

licija, koja smatra da iza krađe stoji organizovani kriminal, objavila je fotografiju Jasemin i moli stanovnike koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj ili ostalim pomagačima da se jave Odeljenju kriminalističke istrage u Bremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandat

    6. jul 2021 | 12:00

    Samo troši devojko i uživqj dok te ne uhvate

  • Crnogorac

    6. jul 2021 | 12:25

    Bas da je ljepotica nije,al sao olikom lovom ima da bude ,uradice sve moguce estetske zahvate hahahaha

  • Polako cale

    6. jul 2021 | 12:15

    Uzmi 10 % i smiri se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA