≫ 

Nikola se tereti za ubistvo kćerke: Dete je pronađeno sa modricama, živela je u teškim uslovima

Nikola i njen 22-godišnji partner optuženi su za ubistvo devojčice iz nehata i zanemarivanje

  • 0
Ruka, beba Foto-ilustracija: pixabay.com

Nikola Prist i njen partner Kalum Redfern optuženi su za ubistvo njihove trogodišnje kćerke, nakon što je policija na njenom telu pronašla modrice.

Devojčica koju su mediji prozvali "Devojčica sa modricama" pronađena je mrtva sa povredama po telu u sobi u kojoj nije bilo ni svetla ni kreveta.

Kajli je kada je Hitna pomoć stigla u stan u Birmingemu već nekoliko sati bila mrtva. Nju i njenu majku pronašla je medicinska radnica kako leže na podu, saopšteno je danas na suđenju.

- Majka je sve vreme ponavljala da misli da njena kćerka nije živa - piše u izveštaju sa suđenja.

Nikola i njen 22-godišnji partner optuženi su za ubistvo devojčice iz nehata i zanemarivanje.

Kajli je živela u jako teškim uslovima, budući da u njenoj sobi bilo malo nameštaja, a neodstajalo je i svetla.

Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

- Kada sam stigla, devojčica je ležala na podu pored kreveta okrenuta naopačke. Bila je obučena u plavo- roze pidžamu - rekla je doktorka koja je pronašla devojčicu.

Ona je rekla da joj je odmah bilo jasno da devojčica već neko vreme nije živa.

- Njeno telo je bilo u modricama i usne su joj bile plave. Videla sam kako joj se krv sakuplja u stomaku - rekla je doktorka.

Doktorka je na sudu izjavila da joj je devojčicina majka rekla da je svoju kćerku pronašla mrtvu ujutru kada se probudila - rekla je doktorka u svojoj izjavi pred sudom.

Ona je zatim dodala da je majka rekla kako se devojčica nekoliko dana pre smrti pala na glavu, ali da majka nije želela da je odvede kod lekara jer nije imala vidljive modrice, piše Mirror.

- Rekla mi je kada sam došla da je devojčica pala i da je samo jednom povratila. Tada mi je saopštila i da je devojčica od tada imala slab apetit i da nije jela normalno - rekla je doktorka.

Lekarka je odmah pozvala policiju koja je ubrzo došla i zatekla stravičan prizor. Oni su fotografisali telo devojčice koje je bilo modro i ono je odmah poslato na obdukciju.

Suđenje njenim roditeljima koji se terete za ubistvo iz nehata i zanemarivanje devojčice nastaviće se na sledećem ročištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA