≫ 

Objavljen snimak incidenta u Crnom moru: Ruski lovci snimili susret sa američkim izviđačem

Vlasti su saopštile da nije bilo incidenata

  • 3

Danas je objavljen snimak ruske vojske čiji su lovci otkrili neidentifikovani avion koji leti nad neutralnim vodama Crnog mora koji se približavao ruskim granicama.

- Da bi se identifikovao i sprečio prelazak državne granice Ruske Federacije u vazduhu, iz dežurnih snaga PVO Južnog vojnog okruga podignut je lovac Su-27 - saopštile su ruske snage.

U saopštenju se dodaje da je cilj je identifikovan kao izviđački avion Ratnog vazduhoplovstva Sjedinjenih Država.

 

Na snimku se vidi trenutak kada ruski borbeni avion ispraća američki izviđački avion iznad Crnog mora. Kada se američki avion okrenuo, Su-27 se vratio na aerodrom.

Vlasti su saopštile da nije bilo incidenata, piše TV Zvezda.

- Let Su-27 izveden je strogo u skladu sa međunarodnim pravilima za upotrebu vazdušnog prostora. Granice Rusije nisu narušene - rečeno je u saopštenju.

Video: Pogledajte kako ruski lovac presreće špijunski avion iznad Baltičkog mora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤡

    14. jul 2021 | 23:37

    Seru kauboji i previse, treba im stat na rep kao Cercil hitleru, dok je hitler napadao neke zemlje a Cercil je bombardovao njegovu Nemacku.

  • dd

    14. jul 2021 | 23:39

    Ustanak bato pa redom

  • Pametno

    15. jul 2021 | 10:56

    Nisu kao Srbi. Ovde nasim nebom paradira i kurta i murta, dok je nasa vojska nema i sve to gleda. dok nam bacaju sve zivo, truju nas i nasu prirodu, truju nam vazduh. Obozavaju nas, posebno kada su vakcine u pitanju, i brnjice koje moramo da nosimo, ne zna se ko se vise brine o srpskom narodu, pa se utrkuju sve vise i vise koje vakcine sve da nam uvale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA