≫ 

Dečak (4) "bentlijem" udario pešaka: Provukao se sa zadnjeg do vozačkog sedišta, pa pritisnuo gas

Cela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne seća da li je ugasio motor

  • 8
Dete mali dečak vozi auto Foto-ilustracija: Shutterstock

Četvorogodišnji dečak je sinoć u Monaku seo za volan skupocenog automobila svog oca, a potom udarilo i teško povredilo pešaka, navela je danas policija Monaka.

Belgijski državljanin koji živi u Monaku je hospitalizovan u Nici. On je tokom noći operisan i sada je van životne opasnosti.

Sve se dogodilo ispred Hotela de Paris u monaku, gde su boravili vlasnik "bentlija" i njegova porodica, poreklon iz Jermenije.

- Vozač je izašao iz automobila kako bi predao ključeve osobi koja parkira vozila, kada se dete provuklo sa zadnjeg sedišta za volan, pritisnulo gas i udarilo pešaka, koji je u tom trenutku izlazio iz hotela - objasnio je policijski službenik.

Cela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne seća da li je ugasio motor.

Okolnosti nezgode biće utvrđene istragom.

Video: Bez komentara! Pustio dete da vozi kamion nasred auto-puta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    17. jul 2021 | 17:07

    Ako je to noviji bentley nrma tu vadjenja kljuceva, otac izadje kljuc je kod njega auto ostao upaljen i moze da ga pokrene ko hoce

  • Zoki

    17. jul 2021 | 17:56

    Auto koji ima automatski menjač stavlja se u Parking mod kad se iz njega izlazi, bilo da je ugašen ili upaljen, inače bi u Drive modu automatski sam krenuo nezavisno od toga da li mu daješ gas ili ne. Kako je otac napustio auto a da nije ubacio auto u Parking mod? A nemojte mi molim vas reći da dete od 4 godine zna da ubaci auto u Drive mod i još da pritisne gas i da krene... Smrdi ovde nešto opasno

  • Saobracajac

    17. jul 2021 | 17:30

    Rano je poceo,sta ce biti tek kad poraste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA