Lašet uhvaćen kako se smeje tokom obilaska poplava u Nemačkoj: Usijale se društvene mreže

On je kasnije rekao da je zažalio što je ostavio takav utisak koji se stvorio tokom jedne konverzacije

  • 7
Armin Laschet , Armin Lašet Foto: Tanjug/AP

Armin Lašet, jedan od glavnih kandidata za naslednika kancelarke Angele Merkel, izvinio se nemačkoj javnosti nakon što ga je kamera uhvatila kako se tokom obilaska polavljenih područja smeje u pozadini predsednika Franka-Valtera Štajnmajera, koji se u tom trenutku obraćao javnosti.

Lašet je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama nakon što ga je kamera uhvatila da se smeje prilikom posete poplavljenim područjima, odnosno gradu Efštatu, dok je razgovarao sa nekoliko lju Ovo nije bilo primereno, izvinjavam sedi u pozadini, iza predsednika Štajnmajera, koji je u tom trenutku obećavao pomoć žrtvama poplava, koje su Nemačkoj odnele najmanje 130 života, preneo je Blumberg.

Američka agencija ocenjuje da je ovo potencijalna sramota za Lašeta, koji vodi vladajuću Hrišcansko-demokratsku uniju (CDU) i kandidat je da Merkelovu zameni na parlamentarnim izborima 26. septembra.

On je kasnije rekao da je zažalio što je "ostavio takav utisak koji se stvorio tokom jedne konverzacije".

Lašet, premijer teško pogođene pokrajine Severna Rajna-Vestsfalija, razgovarao je sa članom njegove delegacije i u jednom trenutku je prasnuo u smeh.

- Ovo nije bilo primereno, izvinjavam se - poručio je Lašet putem Tvitera, nakon što su ga politički rivali i korisnici društvenih mreža kritikovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baš

    18. jul 2021 | 01:17

    Političare bole .... za običan narod, shvatate li, imajte to u vidu kada uzmete olovku i pre nego zaokružite, zar se još niste uverili u pred izborne laži???!!!

  • Ivan

    18. jul 2021 | 06:39

    I kod nas su se tako smejali kad je onaj pricao da je korona najsmesniji virus

  • Zeljko

    18. jul 2021 | 06:29

    a kad bi kod nas poceli da hapse zbog gluposti, pola Srbije bi bilo na robiji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA