≫ 

Migrant osumnjičen za ubistvo i silovanje devojčice u Beču uhvaćen u laži: Želeo da izbegne kaznu

Lekari tvrde da je u trenutku silovanja i ubistva bio punoletan i da podleže kažnjavanju

  • 0
Beč, Austrija, devojčica, ubistvo Foto: Privatna arhiva

Od kako se u vestima pojavila informacija da je grupa migranata silovala, a zatim i ubila devojčicu L.V. u Beču, ovaj slučaj ne prestaje da intrigira Austrijance. Sada su se pojavili novi detalji o najmlađem osumnjičenom za koga se veruje da je slagao za godine.

Najmlađi od trojice privedenih koji je u početku tvrdio da je devojčica njegova devojka sa kojom se našao u parku, rekao je policiji da je maloletan i da ima samo 16. godina.

On je inspektorima rekao da je rođen 2004. godine, međutim lekari tvrde suprotno. Medicinska analiza kroz koju je prošao mladić pokazala je da prema nivou razvoja tela, mladić mora da ima minimum 20 godina.

Time je potvrđeno da je u momentu silovanja i ubistva devojčice on bio punletan, pa je samim tin podložan krivičnom gonjenju.

Podsetimo, prvi nalazi obdukcije pokazali su da je devojčica drogirana i silovana, a zatim i zadavljena.

Beč, Austrija, devojčica, ubistvo Foto: Privatna arhiva

Finalni nalaz bi trebalo da bude gotov uskoro, ali dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je devojčica progutala veliku količinu droge, na šta je verovatno bila primorana. Austrijski mediji pišu da je L. V. u sebe unela 11 tableta ekstazija, a tragovi po telu pokazuju da je devojčica silovana, te da je pretrpela teško fizičko nasilje.

Kada je pronađeno telo posumnjalo se da je devojčica zadavljena, jer su na vratu uočene modrice. Izvor iz istrage za austrijske medije otkriva da je dete imalo modrice i na mišicama, te na grudima, što ukazuje da su napadači klečali na njoj. Međutim, prvi nalazi istrage pokazuju da je L. V. (13) tokom ili nakon silovanja stalo srce.

Navodno su se tada napadači uplašili, pa su pokušali da je ožive tako što su je tuširali i nalivali tečnošću. Kako nije davala znake života, obukli su je, umotali u tepih i izneli na zelenu površinu nedaleko od stana gde se zločin dogodio.

Zbog monstruoznog ubistva privedena su trojica migranata iz Avganistana starosti 16, 18 i 23 godine, dok se za četvrtim (22) i dalje traga i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Video: Masovna tuča migranata u Moskvi: Toliko su divljali da je stao metro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA