≫ 

Majka već 30 godina traži sina za kog policija tvrdi da je ubijen: "Plače mi se, ali više nema suza"

Iako je policija izgubila svaku nadu da je mališan preživeo, njegova majka godinama pati za njim i nada se da će se jednog dana pojaviti na njenim vratima.

  • 0
Kerry Needham, Ben Needham

Foto: Profimedia/Andy Stenning / MirrorPix

Majka Bena Nidama koji je nestao pre 30 godine veruje da je njen sin i dalje živ, iako policija tvrdi suprotno.

Ona je zamolila jednog umetnika da na osnovu slike njenog sina od pre 30 godina napravi skicu kako bi on danas mogao da izgleda. Kada je pogledala ilustraciju sina koji je kao dete nestao na ostrvu Kos u Grčkoj rekla je da ga baš tako i zamišlja.

Njegova majka Keri obeležila je nedavno 30. godišnjicu od njegovog nestanka. Iako je policija izgubila svaku nadu da je mališan preživeo, njegova majka godinama pati za njim i nada se da će se jednog dana pojaviti na njenim vratima.

Policija veruje da je 21-mesečnog Bena pre 30 godina ubio bagerista u stravičnoj nesreći dok je dolazio da renovira kuću njenih roditelja na ostrvu Kos.

- Sve dok nemam jasna dokumenta i potvrdu da je moj sin mrtav, verovaću suprotno. Meni je 30 godina slomljeno srce. Svaki dan mi je sve teži i tako živim poslednjih 30 godina - rekla je Keri za Mirror.

Ona je rekla da ima potrebu da svakog dana plače zbog sebe, svoje porodice i svog sina Bena.

- Plače mi se, ali više nemam suza. Plašim se da ako počnem da plačem neću moći da se zaustavim. Ne znam zašto sve ovo više pogađa mene nego bilo koga drugog - rekla je Benova majka.

Keri ima 27- godišnju kćerku i unuke Hermionu i Auroru koje su joj osim Bena sve u životu.

Kerry Needham, Ben Needham

Foto: Profimedia/AFP

- Posle 30 godina još uvek sam zarobljena u 1991. godini i ne mogu da iskoračim napred od tog dana. Sve ove godine, svaki dan tražim svog sina. Nikada nisam imala nijednu drugu želju osim da pronađem svog sina. Nikada nisam imala karijeru ili sopstveni dom. Kad god sam pokušala nešto da uradim setila sam se njega i odmah sam dobila napad panike - rekla je Keri.

Ona kaže da je godinama polako počela da zaboravlja stvari i da se plaši da će uskoro dobiti demenciju.

Keri se sa porodicom pre 30 godina preselila u Grčku iz Britanije i baš tad je njen sin i nestao. Ostavila ga je sa njenim roditeljima kada je otišla na posao i od tad ga nikada više nije videla.

Tim iz južnog Jorkšira u dva navrata je slao specijalistički tim na Kos, poslednji put kada se pojavio svedok koji je tvrdio da je bagerista ubio Bena i zakopao ga u dvorištu. Policija je prekopala ceo teren ali nigde nije uspela da pronađe njegovo telo, a i na bageru forenzičari nisu uspeli da pronađu tragove njegovog DNK.

Policija je saopštila da je dečaka najverovatnije pregazio bagerista, međutim Keri kaže da osim izjave jednog svedoka nemaju nijedan drugi dokaz koji to potvrđuje.

Kada je porodici ova vest saopštena, oni su od šoka prihvatili ovu teoriju policije, međutim kada su se osvestili i shvatili da dokaza više nema krenuli su u svoju bitku kako bi povratili izgubljenog sina i brata.

Nju je korona virus sprečila da ode na ostrvo Kos i lično se susretne sa svedokom koji tvrdi da je njen sin ubijen.

- Želim da čujem i znam sve što on zna. Ne možete da čuvate takvu tajnu 25 godina i odjednom rešite da je ispričate. Odete u policiju ispričate sve i odjednom opet nestanete - rekla je Keri.

Svedok je inače bivši kolega bageriste koji mu je dan nakon strašne nesreće na poslu rekao da se plaši da je jutro pre toga pregazio dečaka.

Keri je zbunjena jer njena majka sa dečakom tog kobnog dana nije izašla napolje pre pola jedan.

- Još uvek čekam da mi policija dozvoli da pogledam sve dokaze i izjave koje su sakupili. Trenutno sam došla u stanje da nikom ne verujem. Nema nikakvih dokaza o ubistvu, ako žele da im poverujem neka nađu čvrste dokaze. Sve do tada verovaću da je moj Ben živ - rekla je majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA