≫ 

Krila da ima bratanca kako bi nasledila novac, odbrana advokata: Depresivna je, ima bolesnu ćerku

Viki je u međuvremenu osuđena na 14 meseci zatvora, a njena advokatica rekla je sudijama da ona godinama pati od depresije i anksioznosti i da je godinama bila jako vezana za svog brata

  • 3
Silovanje, tuga, starica, ruke, žena, žrtva Foto: Shutterstock

Viki Medik sakrila je od suda da njen brat ima sina, kako bi nasledila novac od njegovog osiguranja nakon što joj je brat preminuo.

Ona sud u Južnom Tinesajdu u Velikoj Britaniji nije obavestila da njen brat ima sina kada je potraživala oko 56.000 funti odštete zbog njegove smrti.

Žena je kasnije u izjavi za medije greškom spomenula da imaju još jednog brata, ali nijednom nije spomenula da je on imao sina.

Viki je zatim napravila još jednu grešku jer je u telefonskom razgovoru sudiji otkrila da njen brat ima sina, međutim kada je shvatila šta je rekla odmah je spustila slušalicu.

Sudija je bio zatečen ovom izjavom i posle nekoliko dana ponovo je kontaktirao Viki. Ona se tad pravdala da je to velika i glupa laž i da ne postoji nikakav sin i opet spustila slušalicu.

Oni su zatim u njegovom testamentu pročitali da on sav novac ostavlja svojoj sestri, ali zahteva da ona deo novca i penzije isplati njegovom sinu i tada im je bilo jasno da bratanca kog Viki uporno pokušava da sakrije, definitivno postoji, piše Metro.

- Bez obzira što je ona mislila da novac pripada samo njoj, trebalo je da shvati da je jako važno da se ispoštuje želja njennog preminulog brata - rekao je sudija.

Sud se zatim postarao da sin dobije sve što mu po zakonu pripada.

Viki je u međuvremenu osuđena na 14 meseci zatvora, a njena advokatica rekla je sudijama da ona godinama pati od depresije i anksioznosti i da je godinama bila jako vezana za svog brata.

- Ona ima bolesnu kćerku o kojoj konstantno brine, nigde ne radi. Nikada do sada nije pravila probleme i znam da se ovakve stvari više nikada neće ponoviti - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    23. jul 2021 | 13:18

    alavost.... skupo kosta

  • Jelena

    24. jul 2021 | 08:56

    Stric moga supruga je otišao kod notara posle smrti bake i rekao da je on jedini naslednik iako je znao da moj suprug ima ugovor o doživotnom izdržavanju već 14 godina i preveo zemlju na sebe protivzakonito a nota nije proveravao. Kada se otkrilo njihovo rešenje je sud poništio. Suprug je podneo prijavu protiv strica a njega je tužilac OSLOBODIO

  • Тодорић

    23. jul 2021 | 18:20

    Моја маћеха рођена 1954,суду је тврдила да је стицала са мојим оцем у браку,некретнину 1957,са три године,па још у браку моје мајке са оцем од 1956-1959, и то је доказала венчаним листом из 1987,30година касније склопљен брак.Апелациони суд јој је доделио пола стана,АЛИ НИЈЕ СУДИО ОВАКАВ,ЧЕСТИТ СУД...НИТИ ЈЕ КАЖЊЕНА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA