"Umesto krštenja, organizujemo sahranu": Oglasila se sestra bebe koja je izbodena nasmrt

Polusestra dečaka koji nije imao ni dva meseca kaže da je porodica imala u planu uskoro da krsti Lijama

  • 0
Liam O'Keefe

Foto: Facebook

Lara O'Kif, polusestra dvomesečnog Lijama koji je izboden na smrt, u šoku je zbog tragedije koja je potresla njenu porodicu.

Dečačić je pronađen mrtav u domu u Belfastu u utorak uveče, a u istoj kući pronađena je i njegova dvogodišnja sestra sa teškim povredama. Devojčica je hitno prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju.

Policija je potvrdila da je privela ženu (29) zbog sumnje da je ubila dečaka, a devojčicu teško ranila. Ona je takođe prevezena u bolnicu, a potom sprovedena na saslušanje, nakon čega je protiv nje podignuta optužnica. Za sada nije poznato da li je privedena žena u srodstvu sa decom, kao ni šta je motiv brutalnog napada.

Lara, koja je Lijamu sestra po ocu, za medije u Irskoj je rekla da su svi ožalošćeni zbog tragičnog događaja, te da će brata umesto za krštenje spremiti za večni počinak.

Liam O'Keefe

Foto: Facebook

- Trebalo je uskoro da ga krstimo, a ne da ga sahranjujemo. Tata je očajan. Lijam je bio predivna beba... Ja još ne mogu da shvatim da ga nema. Svi smo očajni - rekla je Lara.

Otac ubijenog dečaka je u trenutku tragedije bio u Engleskoj zbog posla. Čim je saznao za tragične vesti vratio se u Irsku, kako bi bio kraj bolničkog kreveta dvogodišnje ćerke, koja je teško povređena u brutalnom napadu.

Meštani Belfasta čitave nedelje ispred kuće u kojoj je beba ubijena ostavljaju cveće i plišane igračke.

Otac je kroz suze jedva izustio zahvalnost komšijama koji su uz njega.

Članovi porodice su na društvenim mrežama apelovali na građane da ne spekulišu o detaljima tragedije, već da puste porodicu da tuguje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA