Telo dečaka (4) pronađeno u kutiji za igračke: Baka prijavila nestanak unuka, satima za njim tragali

Pretpostavlja se da je mališan želeo da uzme igračku kada je poklopac pao preko njega i zarobio ga unutar kutije

  • 0
Kache Wallis, dečak, dete, smrt, tragedija

Foto: GoFundMe

Keš Volis (4) iz Jute pronađen je mrtav više od 12 sati nakon što je prijavljen njegov nestanak. Telo mališana pronađeno je u kutiji za igračke.

Nestanak dečaka prijavljen je 25. jula, jutro nakon što ga je baka smestila da spava. Policija i meštani krenuli su u opsežnu potragu da dečakom, koji je na sebi imao pidžamu sa motivom Nindža kornjača. Svi su neumorno tragali po komšiluku, ni ne sluteći da se dete nalazi u kući.

Policija se u nedelju u večernjim satima vratila da još jednom detaljno pretraži kuću, kada je i pronađeno telo dečaka bez znakova života. Obdukcija je pokazala da je mališan preminuo od posledica gušenja.

Kako su saopštili iz policije, nestanak dečaka prijavljen je u nedelju rano ujutru, nakon što ga članovi porodice nisu pronašli u krevetu.

Porodica je odmah pretražila sve prostorije u kući, a potom o svemu obavestila nadležne. I policajci su prvo izvršili pretragu kuće pre nego što su se uputili na teren. Nakon bezuspešne celodnevne potrage, policajci su se vratili u kuću i odlučili da još jednom sve pretresu. Kada su otvorili poklopac kutije za igračke zatekli su potresan prizor. Keš je ležao sklupčan bez znakova života.

Nije poznato kako je došlo do tragedije, ali je policija isključila mogućnost da je reč o krivičnom delu. Pretpostavlja se da je mališan želeo da uzme igračku kada je poklopac pao preko njega i zarobio ga unutar kutije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA